0
Evropske lige

CRNOGORSKI ‘KAKA’: Zvezdin fudbaler u trajanju od 48 sati seli Fejsu iz Benfike u Seriju A

Objavljeno: 06.07.16 u 14:51

Fudbaler koji je ušao u istoriju sa jednim od najkraćih ugovora sa Crvenom zvezdom, sada je na pragu da bude deo trampe sa Ljubomirom Fejsom.

U pitanju je fudbaler Fiorentine Marko Bakić koji je pre četiri godine bio a pragu Zvezde, čak u trajanju od 48 sati imao i potpisan ugovor sa crveno-belima.

Ali od svega ništa nije bilo jer su se isprečili finansijski momenti, pa je tada fudbaler Mogrena umesto u Beograd otišao u Torino. Inače, još iz tog vremena prati ga nadimak ‘Crnogorski Kaka’.

Kasnije je prešao u Firencu odakle je išao na pozajmice u Speciju, a zatim i Belanenseš. Tamo se pokazao i istakao, te ga je upravo Benfika snimila i sada želi da ga dovede u zamenu za Ljubu Fejsu, koji bi se okušao u Seriji A.

Fejsa je u Benfiki od 2013. godine, zabežio je 40 nastupa i svega jedan gol,  ali je prošle sezone osvojio titulu prvaka Portugalije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter