0
Evrokupovi

LEŠNJAK: Rezultat na našoj strani, sve ostalo je prednost Ordabašija

Objavljeno: 05.07.16 u 15:32

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da je rezultat iz prve utakmice jedina prednost njegove ekipe u utakmici protiv kazahstanskog Ordabasija u revanš meču prvog kola Lige Evropa.

– Očekuje nas jako teška utakmica u četvrtak. Naša jedina prednost je rezultat iz prve utakmice, a sve ostalo je na njihovoj strani: naš dug let, domaćinstvo, vremenaska razlika. Bitno je reći da se nećemo braniti u revanšu, jer razmišljamo o koeficijentu za naše ekipe – rekao je Lešnjak novinarima u Beogradu.

Čukarički je u prvom meču pobedio 3:0, a imao je i promašen penal, dok je Ordabasi igrao sa desetoricom od 29. minuta. „Brdjani“ na put polaze u sredu popodne, a onda lete pet sati, do Šimkenta, u koji sleću po 23 sata po lokalnom vremenu (četiri sata vremenske razlike).

– Znamo šta nas čeka. Sigurno ćemo otići tamo da damo se od sebe. Ne samo da prodjemo, nego da ostvarimo i dobar rezultat. Ordabasi ima nekoliko dobrih igača i neće biti lako – rekao je Lešnjak.

Levi bek Stefan Živković kazao je da je tim spreman za revanš.

– Čeka nas teška utakmica, ali smo spremni na to. Šef nam je ukazao na greške koje smo pravili uprvom meču. Sada želimo da svedemo te greške na minimum i idemo na dobar rezultat. Prolazak jeste prioritet, ali nećemo igrati slabije u odnosu na prvu utakmicu. Znači nam ovaj meč i za samopouzdanje pred nastavak takmičenja – rekao je Živković.

Vezni igrač Dragoljub Srnić istakao je da rivala ne treba potcenjivati.

– Imamo izvanredan rezultat koji smo napravili kod kuće, ali ne smemo se opuštati. Bićemo maksimalno koncentrisani. Očekuje nas težak put tamo, a Ordabasi nije za potcenjivanje. Oni su ovde igrali posle teškog puta koji su imali. Znam da su putovali skoro 24 sata i dolazili iz dve grupe. Ja se nadam prolasku – rekao je Srnić.

U Čukaričkom jedino Filip Stojković ima problema sa povredama i ne zna se da li će putovati, a Lešnjak je kazao da se za sada na spisku nalaze 22 fudbalera.

Čukarički na put polazi čarter letom sutra u 14.00. Utakmica se igra u četvrtak u 14.00.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter