0
Evrokupovi

FOTO: fkvojvodina.rs

AŠĆERIĆ ZA HOTSPORT PRED BOKELJ : Na pobedu bez ikakvih kalkulacija!

Objavljeno: 05.07.16 u 17:15

Fudbaleri Vojvodine remizirali su 1:1  u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Bokelja. Taj rezultat u mnogome je iznenadio ljubitelje fudbala koji su očekivali da „lale“ bez mnogo muka osiguraju prolaz u drugo kolo.

Golom Melega i Đenića postavljen je konačan rezultat u prvom meču. Jedan od aktera utakmice Nikola Ašćerić sumirao je utiske nakon meča i izneo očekivanja pred revanš utakmicu koja će za dva dana biti odigrana na Karađorđu.

– Iznenađenje ili ne, s obzirom na vremenske uslove koji su bili tog dana u Petrovcu stvorili smo nekoliko izglednih prilika koje nismo realizovali. Pobedu smo svi očekivali, ali to je fudbal, ne ide uvek prema očekivanjima. Nadam se da ćemo u revanšu poboljšati realizaciju i uz sigurnu završnicu doći do pozitivnog rezultata – počeo je Ašćerić.

Utakmica u Novom Sadu igra se u četvrtak od 20 časova, karte će se od sutra pronaći u prodaji. Ulaznice za zapad prodavaće se po ceni od 300 dinara, dok će ulaznice za istok i sever moći besplatno da se preuzmu na blagajni, s tim da će jedno lice moći da preuzme najviše tri ulaznice.

– Imamo pozitivan rezultat iz prvog meča, uz domaće navijače, koje pozivam da dođu u što većem broju, imaćemo dodatni motiv da zajedno slavimo. Idemo na pobedu bez ikakvih kalkulacija, želimo da se iskupimo našim navijačima za rezultat iz prvog meča. Podrška Firmaša dosta nam znači i očekujem da stadion bude dobro popunjen jer se meč igra u radnom danu – poručuje napadač Voše.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter