0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

‘VREO’ PRIJEM NA TRENINGU: Saigrači se već šale na račun Konge (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.16 u 00:19

Posle Miodraga Božovića koji se našalio na račun Gejlora Konge i saigrači su na današnjem treningu ‘peckali’ novajliju u redovima Crvene zvezde.

U nedelju je Gejlor Konga konačno zadužio crveno-belu opremu i pridružio se novim saigračima. Od 18 časova Zvezdaši su odradili jedini trening danas, na kom se našlo i najnovije pojačanje iz Gabona.

Već smo preneli njegov nastup na prvom treningu, sa kog su izostali Le Talek i Jovović, a na zvaničnom sajtu Crvene zvezde zapazili smo zanimljivost vezanu za prijem Konge od strane novih saigrača.

PROBLEM: Le Talek ozbiljno zabrinuo stručni štab Zvezde!

Naime, svi saigrači su ga redom nazivali Kanga, iako je na konferenciji na kojoj je predstavljen u petak u Beogradu izričito rečeno da se on preziva Konga.

Trener Božović rekao je da ‘su ga u Rusiji zvali Kanga, u Srbiji se predstavio kao Konga, a na kraju će možda biti King Kong’.

MIODRAG BOŽOVIĆ: Upoznao sam Kangu, sada je Konga, a možda bude i King Kong!

Videćemo i hoće li se ovaj naziv Kanga ustaliti među saigračima u Zvezdu, kao i kako će na to reagovati Gabonac.

Pogledajte i celu video izjavu Miodraga Božovića koju je dao predstavnicima medija na pripremama crveno-belih u Termama Čatež:

(Izvor: youtube / FK Crvena zvezda)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter