0
Ostali sportovi

REPREZENTACIJA SRBIJE NA PUTU ZA EP U AMSTERDAMU: Kolašinac ne obećava medalju (FOTO)

Objavljeno: 04.07.16 u 11:20

Veći deo reprezentacije Srbije danas je otputovao na predstojeće Prvenstvo Evrope u Amsterdamu zajedno sa svojim trenerima i saveznim selektorom Slobodanom Popović.

Među njima nalaze se: Vedran Samac, Tamara Salaški, Lazar Anić, Marija Vučenović, Mihail Dudaš, Amela Terzić, Dragana Tomašević, Asmir Kolašinac, Ivana Španović.

index 2

Nacionalni dvoranski rekorder u bacanju Asmir Kolašinac, spreman je da pokupi još jednu evropsku medalju, posle osvojene bronze na EP u Helsinkiju 2012.godine.

– Nadam se da ću kvalifikacije proći bez većih problema, i da ću u finalu dati sve od sebe. Imao sam male probleme sa povredama, pa mi je to poremetilo sezonski program, ali nadam se da me to neće sprečiti. Konkurencija je izuzetno jaka, a s obzirom da formu tempiram za Olimpijske igre u Riju, ne mogu da obećam medalju, ali mogu da obećam da ću se boriti za nju – rekao je atletičar Atletskog kluba Partizan, Asmir Kolašinac.

Kolašinac će na borilište izaći trećeg dana takmičenja (9.jul) od 13.05h, a finale nas očekuje 10.jula sa početkom u 17.30h.

index 1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter