6
Evropske lige

Foto: Facebook

PORUKA TORCIDE PREDSEDNICI HRVATSKE I HNS-u: Srušili smo Jugoslaviju, srušićemo i vas (FOTO)

Objavljeno: 04.07.16 u 14:44

U poslednjih dvadeset godina tribina je jedan od načina da se pošalje poruka vlastima, bilo države, bilo saveza.

U Hrvatskoj je to normalna praksa, naročito od kada je fudbal to te mere ispolitizovan. Glavni protivnici HNS, ili fudbalskog saveza te zemlje su navijači splitkog Hajduka, okupljeni u navijačku grupu Torcida.

SPREMA SE ŠOU: Torcida izbacuje Hrvate sa Evropskog prvenstva (FOTO)

Oni su širom Evrope poznati po incidentima, nasilnom ponašanju, otvorenom podržavanju fašizma i ustaškog režima, bar što se tiče njihovim najekstermnijih predstavnika.

Već dugo traje rat na relaciji Torcida/Hajduk – HNS, u koji se uključila i predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. koja ih je nazvala teroristima.

SUSEDSKI DIJALOG: Torcida Šešelju: UmVi. Šešelj: Na Kolindi! (FOTO)

Na severnoj tribini stadiona „Poljud“ na utakmici protiv Splita pojavila se jasna poruka navijača Torcide u kojoj sebi pripisuju ulogu u razbijanju bivše države.

FOTO: https://dalmatinskiportal.hr/Ivica Čavka
FOTO: https://dalmatinskiportal.hr/Ivica Čavka
0
0

6 Komentara

  1. Liks# pa nas i jesu izbacili i kaznili, a njih? Osim finansijskih, koliko kazni su im dali sa oduzimanjem bodova? Nase dvoriste jest u**ano do kraja, ali smo se dosta povukli nazad sa tim radikalnim prozivanjima i iskazivanjem mrznje. Ima budala, nekazem ali sto se sa njima desava, nije normalno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok je postojala SFRJ Hajduk nije imao problema sa finansijama, kao ni Jugoplastika, današnji KK Split. NK Hajduk je bio znatno iznad Dinama u SFRJ a gde je sada? Razmislite malo Splićani a i ostali Dalmatinci koliko sta imali koristi a koliko štete od rušenja SFRJ.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kada ste to vi srusili Jugoslaviju?Koji je vas doprinos u tome?Oduvek su splicani bili jugoslovenski proorjentisani,za razliku od zagrebackih purgera i nemojte sada izmisljati toplu vodu.Doduse,posle tog gradjanskog rata ste promenili plocu i odjednom postali najradikalniji hrvati ali pricamo o naslovu,koji nikako ne ide uz vas.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta reci? …ispada da smo srbi opet krivi za pocetak rata 1991. Godine…delije i grobari najgori a oni eto ni blizu nam nisu?….ima pravde i boga, pokazali su na ep u francuskoj ljubav prema domovini. Sramota

    0
    0
    Odgovori
    • pokazali smo se mi u đenovi i u begoradu ko smo i šta smo tj bogdanov i njegovi ultraši.čuti očisti prag ispred svog dvorišta pa onda pričaj o drugima.njih barem ne izbacuju a nas jedva dočekali da kazne sa bodovima i kud ćeš gore.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter