10
Ostali sportovi

NJIHOVA BAHATOST NEMA KRAJA: ‘Varvari’ u Podgorici napali trenera Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 04.07.16 u 11:37

Navijači podgoričke Budućnosti nastavili su da prave incidente čim ugledaju nekoga sa obeležjem Srbije, Crvene zvezde, Partizana…

Prilikom Otvorenog prvenstva Crne Gore u Podgorici na kom je učestvovao i Plivački klub Crvena zvezda došlo je do nemilog događaja koji još jednom pokazao navijačku kulturu grupe koja vlada ovim gradom, popularnih’ Varvara’.

Trener mlađih kategorija Crvene zvezde Ivan Srdanov, koji je u Podgoricu odveo mlade nade srpskog plivanja na fer i sportsko nadmetanje, čemu ih i uči, doživeo je veliku neprijatnost tokom nedeljnog popodneva.

Za HotSport je objasnio šta se zapravo dogodilo i kako je došlo do napada na njega.

– Vracali smo se sa prepodnevnog dela takmičenja i išli na ručak u menzu koja je 200 metara od našeg odmaralista. Kada sam izlazio iz menze, ispred na klupicama je bilo šestorica pripadnika navijačke grupe ‘Varvari’. Jedan mi je dobacio da imam lepu majicu, ja sam se zahvalio i sledeće što je rekao bilo je ‘skidaj to pi*ko ciganska’.

– Napala su me njih sestorica, skinuli mi majicu i tada je uleteo kolega iz Plivačkog kluba ’11 April’ i pitao ih da li znaju da sam trener Zvezde. Taj što me je skinuo pogledao je majicu i vratio mi uz izgovor: ‘Mislili smo da si navijač, nismo znali da si trener Zvezde, uz novu psovku ‘picko ciganska’ – objasnio je za HotSport napadnuti trener PK Crvena zvezda, Ivan Srdanov.

Usledilo je i izvinjenje, ali ono nije prihvaćeno, već je sve prijavljeno policiji.

Posle je jedan od njih ušao da se izvini što ja, naravno, nisam prihvatio. Čuli su da dolazi policija i otisli su odmah. Dao sam izjavu policiji i to je sve, uveče smo krenuli put Beograda. Ni ja ni deca nismo povređeni i sva je sreća da oni tada nisu bili tu, već u odmaralištu – rekao je Srdanov za naš portal.

FOTO: Ivan Srdanov
FOTO: Ivan Srdanov

Srećom, i deca, i majica, ali i sam Ivan Srdanov prošli su bez većih posledica i živi i zdravi vratili su se u Beograd posle još jednog uspešnog takmičenja.

Da istaknemo i buduće nade koji već sada najavljuju velike stvari u budućnosti. Andrej Golubović osvojio je tri zlatne medalje, Dimitrije Đusic, dva zlata i srebro, Dušan Košutić okitio se bronzom, a Anja Radovanović srebrnom medaljom.

Sa druge strane, popularni ‘Varvari’, kako sami sebe nazivaju, pokazali su da nisu baš gostoljubivi u svom gradu. Naprotiv…

0
0

10 Komentara

  1. Kako vas nije sram da napisete da Varvari prave probleme kad god vide majcu Srbije,pa sotone veci smo Srbi no svi vi novinari i treneri zajedno,mogu se zakunem.Ovakvim naslovima nas samo razdvajate od bratske Srbije al’ i tome ce doc kraj pa cemo lako za vas.
    Napadnuti su kao sto bi i Delije i Grobari napali Varvare dole,nije napadnuta Srbija nego Delija.
    A to da vladaju Delije i Grobari Podgoricom govori detalj da se ne pojavljuju na utakmicama izmedju Buducnosti i Zvezde/Partizana,i to sto nemaju grafita!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako vas nije sram da kazete da Varvari prave probleme cim ugledaju Srbske majce,glibovi novinarski,veci smo Srbi nego svi vi novinari i treneri zajedno.Zbog vas smo se i odvojili,vi nas svadjate sotonee!

    0
    0
    Odgovori
  3. oni su daleko od navijaca a da su zlikovci -i ubice huliganske to im prilici sram ih bilo to su bande drogirane nista vise

    0
    0
    Odgovori
  4. greska!!!u tom gradu ne vladaju varvari vec Delije kao i svakom Srpskom gradu.Podgorica grad je Delija!!!Ti varvari su mala i isfrustrirana grupica koja bi zelela da bude bar malo interesantna.Za Delije,na navijackoj mapi sveta,vi ne postojite.

    0
    0
    Odgovori
      • hahahaha grobari…vi ste malo iznad nivoa varvara u Beogradu,a van Beograda ste na istom nivou.hahahaah gro BARI i barBARIans…ako se dobro secam skoro ste se bili izmedju sebe u moraci i bilans vase tuce je bila povredjena devojka hahahahaahahahah

        0
        0
        Odgovori
      • Davno sam rekao , kad je referendum bio u CG a Velja Ilic dao besplatan prevoz za crnogorce . Velja znao da ce glasati za samostalnost CG i fala mu na tome . Sad ima svako svoju drzavu i brigu a Velji bi za zivota podigao spomenik za tu zaslugu .

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter