0
Evrokupovi

NIJE GOTOVO: Mažić u konkurenciji za finale Evropskog prvenstva?

Objavljeno: 04.07.16 u 13:06

Najbolji srpski sudija ostaće u Francuskoj do samog kraja šampionata Evrope, jer je predviđen za jednog od trojice kandidata za arbitražu u finalu 10. jula.

UEFA je danas objavila sudijske petorke za utakmice polufinala Evropskog prvenstva u Francuskoj, među kojima nema srpskih arbitara.

Međutim, prema nekim najavama Mažić i njegovi saradnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, kao i dodatne sudije Danilo Grujić i Nenad Đokić mogli bi da dobiju najteži zadatak na šampionatu.

Oni iako nisu delegirani za polufinalne duele će ostati u Francuskoj do kraja prvenstva i čekaće svoju šansu, koju pored Mažića i ekipe čekaju petorke koje predvode Viktor Kašai i Mark Klatenburg.

Za polufinale koje se igra u sredu između Portugala i Velsa izabran je Šveđanin Jonas Erikson, do će dan kasnije u drugoj borbi za finale pravdu deliti Italijan Nikola Ricoli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter