4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NAJBOLJI U POSLEDNJIH OSAM GODINA: Partizan doveo igrača na nivou Lige šampiona!

Objavljeno: 04.07.16 u 10:05

Trener Ivan Tomić prezadovoljan je njegovim dolaskom, što potvrđuju i reči trenera posle testiranja na pripremama u Poljskoj.

Kondicioni trener Partizana Miša Filipović je zapanjen i iznenađen, ali pozitivno, rezultatima koje je na testiranjima pokazao novajlija u ekipi doveden iz ivanjičkog Javor Matisa.

Levi bek Nemanja Miletić imao je ubedljivo najbolje aerobne rezultate među igračima i ne samo to, potrudio se da to budu najbolji rezultati u poslednjih osam godina. Bar tako kaže Miša Filipović, a njemu se valja verovati.

– Miletić je na testiranju imao najbolje rezultate u poslednjih osam godina – kondicioni trener crno-belih, a njegove reči prenosi izveštač ‘Žurnala’.

JOŠ NIJE STIGAO: Šta to koči Leonardov dolazak u Partizan?

Hvalospeve na račun Miletića koga je i sportski direktor Ivica Iliev na promociji pošteno nahvalio, ‘sipao’ je i šef stručnog štaba Partizana Ivan Tomić.

– Nemanjini rezultati su na nivou Lige šampiona – kratak, ali jasan bio je strateg crno-belih.

LJUBOJA ‘AKTIVIRA BOMBE’: Nemam igrače samo za Partizan, imam i za Zvezdu!

Videćemo hoće li mu to biti dovoljno za startnih 11 u Partizanu, pošto ozbiljnu konkurenciju na levom boku ima u vidu prošlosezonskog standardnog prvotimca Miroslava Bogosavca.

0
0

4 Komentara

  1. A pro po fotke, da kazem da sam odusevljen iako je je skroz bela mnogo lepa ,takodje. I ,posebno da naglasim, „mali“ gigant Bleki, me odusevljava pojavom jer je uvek nasmejan a ostali se svi smrkli kao zla godina! Zivim u US i kao neko pravilo u „kulturi“ fotografisanja je da se brate osmehnes jer fotka je neka vrsta definitivnog traga u vremenu i treba pokazati radost zivota. Bas ne volim kad vidim bez razloga smrknute face na fotografisanja. Momak, svaka cast! Tako treba,osmeh,osmeh,osmeh!

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba momak da igra,naravno. Odusevio me kad sam ga gledao pre neki dan u Poljskoj, igra kao car!Moram da kazem da i Zuti igra dobro ,ali mi se cini da je Nemanja odgovorniji u odbrani, bolji je, ne kasni u povratku iz napada jer zna dokle sme da ide i bolje oseca prostor . Jos jedno, ,bolje bira stranu kojom zatvara protivnika koji prodire a ne pogresnu kao mali. Mali Zuti je ogromna perspektiva Kluba, ali trenutno Nemanja ima prednost,a i znatno je iskusniji, mada tek treba da se pokaze u velikom klubu. Partizan je sa njima odlicno pokriven na levom spoljnom!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo odbaceno dete Zvezde iz Javora jeste na nivou lige sampiona i to 5,6 nivoa top menadzera.Sa vama uvek komendija.Xaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori
  4. Posto Nemanja ima ugovor sa FKP na 4 g., TAMAN da 3 g. igra sa Svetinjom u LS !!! Ove neka igra LE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter