5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ ZVEZDE OBJASNILI ZAŠTO VUČINIĆ NE DOLAZI: I potvrdili dolazak novog velikog pojačanja!

Objavljeno: 04.07.16 u 09:31

Kada je Crvena zvezda u pitanju, transfer rok je za sada izuzetno zanimljiv i dinamičan.

Kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da bi Mirko Vučinić mogao da pojača Crvenu zvezdu u pohodu na Ligu šampiona posle devet godina čekanja.

Međutim, brzo je stigao i demanti, a sada i objašnjenje iz Ljutice Bogdana zbog čega je nerealno da crnogorski reprezentativac obuče crveno-beli dres.

– Nije realno da Vučinić dođe. Oni ima platu od šest miliona evra godišnje – rekao je Zvezdan Terzić za ‘Informer’.

‘VREO’ PRIJEM NA TRENINGU: Saigrači se već šale na račun Konge (VIDEO)

To je potvrdio i sportski direktor Blažo Raosavljević koji je ujedno potvrdio i da je posao oko dolaska Pabla Mučea definitivno završen.

– Jesmo razgovarali o Vučiniću kao opciji, ali pre mesec dana. Još od tada ne pričamo o njemu. Neće doći. Trenutno ne razmišljamo o novom igrač na toj poziciji – rekao je o Vučiniću Raosavljević.

Muče bi trebalo da stigne u utorak. To je gotova stvar. ne mogu da govorim o detajima ugovora i plati, to će vam reći on ako bude želeo – objasnio je Raosavljević.

SAZNAJEMO: Papiri su sređeni, Zvezdi stiže veliko pojačanje!

0
0

5 Komentara

  1. Ma sta je 6 mil. u odnosu na DUG od 66 miliona evrica, kao i na „SVEMOGUCI“ ABOLIRANI KADAR KOJI GA JE I NAPRAVIOOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter