6
Košarka

FOTO:STARSPORT

SKANDAL U ‘ŠUMICAMA’: Duda Ivković napao Mileta Protića!

Objavljeno: 03.07.16 u 23:48

Proslavljeni košarkaški stručnjak koji je nedavno objavio kraj trenerske karijere izazvao je incident pred hiljadu i po ljudi u dvorani ‘Šumice’.

U sportskoj dvorani ‘Šumice’ večeras je održana trenerska košarkaška klinika pred oko hiljadu i po ljudi. Tribine su imali mnogi poznati srpski stručnjaci, a posle predavanja selektora ženske košarkaške reprezentacije Marine Maljković došlo je do incidenta u režiji tek nedavno penzionisanog Dušana Ivkovića.

Naime, kako ‘Blic’ prenosi, Ivković je iz, za sada nepoznatih razloga, verbalno napao Mileta Protića, višegodišnjeg trenera mlađih kategorija Crvene zvezde. Veći fizički obračun između Ivkovića i Protića sprečili su okupljeni stručnjaci i zaposleni u Udruženju košarkaških trenera.

Takođe, isti izvig ističe da je prilikom uručivanja nagrade Dušanu Ivkoviću gotovo kompletna dvorana gromoglasnim aplauzom pozdravila Ivkovića koji je objavio odlazak u penziju, izuzev Ane Joković, potpredsednice KSS zadužena za žensku košarku sa kojom Ivković nije u najboljim odnosima.

0
0

6 Komentara

  1. Pitajte Grbovica sta misli o ovom treneru i bice vam sve jasno.On je bar iskren covek,bez obzira sto je grobar,jedan od retkih takvih.

    0
    0
    Odgovori
  2. Duda, poput Bodiroge UVODI PONOVNI RED U KSS, KAO I DECENIJAMA PRE STO SU RADILI !!! Bravo Dudo, da se zna stariji i NAJZASLUZNIJI ZA SVE SRPSKE KK USPEHE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Odavno je on utanjio sa živcima… Njegovo ponašanje u poslednje vreme mu ne priliči. Na konferencijama za štampu stalno nešto omalovažava novinare i njihova pitanja, nemoguće da su baš sva novinarska pitanja „glupa“

    0
    0
    Odgovori
  4. Nikad i nije bio normalan stalno nekog on nipodaštava.
    Ako cemo iskreno nikakav trener nije ni bio i sta je sa Srb.osvojijo ako se racuna šta je Kum uzeo a on bio tim menadzer

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter