7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREGOVORI U TOKU: Partizan želi da zadrži najboljeg igrača za Evrokup?

Objavljeno: 03.07.16 u 14:45

Polako se završava odmor na košarkaškoj sceni, te klubovi već počinju sa selektiranjem ekipe za sledeću sezonu.

Tako je i u Partizanu počelo da se radi punom parom. Prva želja uprave kluba je da zadrži svog najboljeg pojedinca u KLS ligi. Reč je o krilnom centru Novici Veličkoviću.

– Razgovarali smo sa Novicom Veličkovićem, čekamo da se izjasni. Edo Murić ima ugovor još godinu dana, može da ide, a da li će, videćemo. Ostali odlaze – rekao je sportski direktor Partizana, Dragan Todorić za Sportski žurnal.

KO ĆE PRVI: Bivši košarkaš Partizana je slobodan igrač

Pregovori oko ostanka mogli bi da se vode sa Andrejom Milutinovićem, Čedomirom Vitkovcem i Andrejom Magdevskim. Klub su napustili Amerikanci Vilson, Džons i Vilijams, dok su od domaćih igrača to učinili Petar Aranitović i Božo Đumić.

DA LI JE OVO KORAK NAZAD: Pogledajte gde će karijeru nastaviti bivši centar Partizana…

0
0

7 Komentara

  1. Kaljavi rypasi brinu tudje brigea sto mora partizan da igra nasu ligu dobice vajld jartu plati i cao igrace aba iz aba u euro kup eto radosi a u ciganskoj firerovoj ligi neka igra fmp1 fmp2 fmo3…a neznanje je kod glibavih hronicno kss ne rukovidi firerovom ligom samo kup fmp1 fmp2 aba liga dace vajkd kartu partizanu na pet god. A kaljavi neka ih sa glibavim .

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta god da odluci za mene ce uvek biti jedan od onih kojima su vrata kluba uvek otvorena, to je i pokazao ove sezone kako se voli i postuje klub .Zelim mu svu srecu u nastavku karijere.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ti mozes gledati interese cije hoces ako ne igras domacu ligu neces moci ni ABA samim tim dogodine ni evrokup !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter