0
Fudbal

FOTO: Youtube, Crop

IZNENAĐENJE: Mesi se vraća u nacionalni tim Argentine?

Objavljeno: 03.07.16 u 23:34

Lionel Mesi prvo je rastužio naciju opraštanjem od dresa Argentine, ali bi na radost navijača ipak mogao da nastavi da igra za ‘gaučose’.

Posle promašenog penala u finalu Kopa Amerike i poraza od Čilea, Lionel Mesi je odlučio da se u 29. godini oprosti od nacionalnog tima.

Međutim, kako piše argentinski ‘Nasion’, Mesijevi prijatelji i saradnici su uspeli da ga nagovore da se vrati među ‘gaučose’ i za još nekoliko godina prolongira odlazak u reprezentativnu penziju.

– Mesi će se vratiti u tim – citirao je ovaj medij jednog od Mesijevih saigrača iz Argentine, kog nisu imenovali, ali su naveli da je u pitanju fudbaler koji je igrao sa njim na prethodna tri Svetska prvenstva.

Videćemo da li će zaista biti tako, te će javnost u Argentini, ali i ostatku sveta uspeti da svojim pritiskom privoli Mesija da još uvek kao kapiten predvodi Argentinu na sledećim velikim takmičenjima.

Mesi je za Argentinu nastupio u 113 utakmica na kojima je postigao 55 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter