4
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA DEMANTUJE PIKA I SPORTANDO: Zagorac ne dolazi!

Objavljeno: 02.07.16 u 17:36

Crveno-beli su na zvaničnom sajtu kluba okačili saopštenje kojim su demantovali navode Davida Pika i portala „Sportando“ koji su preneli informaciju da je Rade Zagorac praktično novi igrač Crvene zvezde.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena:

„KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da pregovori sa košarkašem Mega Leksa Radetom Zagorcem, nisu ni obavljeni, niti su počeli, niti su završeni potpisom ovog igrača za Crvenu zvezdu.

Naime, opredeljenje samog igrača je, da nakon NBA drafta ostane u svom sadašnjem klubu, i što pre pronadje put ka NBA ligi.

Kako bismo prekinuli sve spekulacije na ovu temu, KK Crvena zvezda Telekom saopštava da ima određena saznanja da je talentovani košarkaš produžio saradnju sa svojim matičnim klubom „Mega Leksom“.

KK Crvena zvezda Telekom će o daljim aktivnostima vezanim za dolaske igrača u naš klub, javnost blagovremeno obaveštavati isključivo putem zvaničnog sajta kluba.“

0
0

4 Komentara

  1. A u stvari su kopali i rukama i nogama da ga dovedu. Info iz prve ruke je da je Zagor preklinjao Miska – bilo gde, samo ne u Zvezdu! Gazda Coki je prso, maltretirao je Vujcina da pise ovo smesno saopstenje (tj diktirao mu). E sad – Coki maltretira Miska, istovremeno i Rade koji NECE tamo! Cak se i Radetov otac umesao kad je zalizani menadzer/robovlasnik pritiskao decka da ode u najsrBskiji klub u svemiru. Istine radi, ponudu je slao i Partizan, Rade je zeleo, ali je „predsednik udruzenja navijaca Mege“ odbio. Sto se tice potpisa za Megu, to je uradjeno u petak uvece, ali je obelodanjeno u subotu, kao rodjendanski poklon zvezdinoj legendi Covicu. Molio bih hotsport da objavi ovaj komentar, samo i ISKLJUCIVO radi istine o „Slucaju Zagorac“.

    0
    0
    Odgovori
  2. A i sto bi iz jednog mutanta prelazio u drugi mutant, a zna se da je Misko za coksa tata i mama u menadzerskim „vodama“..ako bi vec negde isao u Srbiji, to je KKP, Zagorac je VELIKI GROBAR !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter