0
Evrokupovi

TAKO ONI VOLE REPREZENTACIJU: Kamenom na kuću u kojoj je boravio Rakitić (FOTO)

Objavljeno: 02.07.16 u 19:19
Reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić posle samo dva dana napustio je Ugljan posle navodnog napada na vilu u kojoj se odmarao.

 
– Nešto pre 15 časova u Ugljanu, nepoznati počinitelj razbio je staklo na turističkom objektu u vlasništvu turističkog društva. Nije bilo povređenih, a u vreme incidenta niko se nije nalazio u objektu, rekla je za Index zamenica predtsvnika za štampu zadarske policije Nikolina Bačić dodajući da je toku kriminalistička obrada. Nije utvrđeno kojim predmetom je razbijeno staklo, kažu iz MUP-a.
 
Posle incidenta, Rakitić je navodno gliserom napustio ostrvo na kojem su ga ostali meštani oduševljeno dočekali.
 
Neki mediji preneli su informaciju da je Rakitić u vreme „napada“ boravio u vili s oporodicom, ali policija kaže da u tom trenutku nije bilo nikoga.
 
Vlasnik se za sada nije izjasnio o materijalnoj šteti.
 
– Istina je da je Rakitić napustio ostvro, ali priča o nekakvom huliganskom napadu u kojem su razbijena ‘sva vrata i prozori’ naprosto ne stoji, rekla je Index direktorka Turističke zajednice Ugljan Dražena Strihić.

Rakitić je na svom tviter profilu okačio sliku sa porodicom u kojoj poručuje da im niko neće pokvariti odmor.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter