in ,

STREPNJA: Jusein Bolt propušta Olimpijske igre?!

Svet će narednih nedelja biti pod zebnjom, jer bi najbolji svetski sportista, sprinter Jusein Bolt, mogao da propusti Igre u Rio de Žaneiru.

Najbrži čovek na svetu, Jusein Bolt, u ozbiljnoj je opasnosti od propuštanja najveće svetske smotre na planeti, zbog povrede tetive na nozi.

Bolt se povukao iz finala nacionalnog prvenstva Jamajkena 100 metara kako bi eventualno uspeo da se osposobi za nastup u Brazilu. To je sprinter obelodanio na društvenim mrežama.

– Osetio sam bol u tetivi nakon prve trke, a potom i u polufinalu, pregledao me je glavni doktor i dijagnostifikovao prvi stepen pokidane tetive. Prijavio sam medicinsko izuzeće sa finalne trke na 100 metara i ostatak nacionalnog prvenstva. Istog momenata krećem sa terapijama i nadam se da ću biti fit za takmičenje u Londonu 22. jula kako bih obezbedio mesto na Olimpijskim igrama u Riju – napisao je Bolt na društvenim mrežama.

Podsetimo, Bolt i dalje drži svetske rekorde na 100 (9,58 sekundi) i 200 metara (19,19), a u Riju bi branio obe olimpijske zlatne medalje.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

JOŠ JEDAN PEH: Veliko Partizanovo pojačanje doživelo novu povredu

ITALIJANI SU ‘UMETNICI ODBRANE’: Lev veruje u prekid neugodne tradicije Nemaca protiv ‘azura’