4
Domaći fudbal

OVO NIJE BOMBA, OVO JE EKSPLOZIJA: Zvezda „juri“ neverovatno pojačanje!

Objavljeno: 02.07.16 u 22:10

Čelnici Crvene zvezde pokušaće da do kraja leta dovedu verovatno najveće pojačanje u bezmalo poslednjih deset godina!

Neverovatno će zvučati, ali kako domaći mediji javljaju, ljudi iz Ljutice Bogdana rešeni su da u klub dovedu bivšeg mladog jugoslovenskog reprezentativca i fenomanalnog strelca.

U pitanju je nekadašnja velika zvezda Juventusa i Rome Mirka Vučinića!

PRAVI POTEZ UPRAVE: Zvezda najboljima ponudila nove ugovore

U klubu veruju da bi uz pomoć prijatelja mogli da završe posao decenije.

On je u novembru prošle godine doživeo tešku povredu ligamenata kolena, ali se u klubu nadaju da bi Mirko Vučinić predstavljao veliko pojačanje za aktuelni tim.

Prva i najveća prepreka Vučinićevom dolasku u Crvenu zvezdu je činjenica da crnogorski napadač ima važeći ugovor sa Al Džazirom iz Emirata do juna 2017.godine.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. Kako smesni i jadni komentari. Kakve veze godine imaju? Sa koliko je Krstajic dosao u partizan i bio najbolji, jest da igra skroz na suprotnoj strani terena, koliko Pirlo godina ima pa je i dalje jedan od najboljih na svojoj poziciji na planeti. Covjek je zver. I buducnost Zvezde je kada udju u ligu sampiona a to mogu sa pravim pojacanjima, bez obzira na godine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter