0
Domaći fudbal

MRDAKOVIĆ NAKON POTPISA: Želim da pomognem iskustvom

Objavljeno: 02.07.16 u 14:11

Iskusni centarfor Miljan Mrdaković novi je član beogradskog superligaša Rada. 34-godišnji napadač se tako vratio u Srbiju posle epizode u grčkom Asterasu i ovo će mu biti čak 21. klub u karijeri.

Sjajni golgeter nije krio zadovoljstvo izborom novog kluba.

-Srećan sam što ću igrati u takvoj sredini, klubu sa bogatom tradicijom. Već prilikom prvog razgovora sam osetio toplinu, da u klubu svi dišu kao jedan, kao porodica. To je nešto što su mi već pričali igrači koje znam od ranije – rekao je Mrdaković.

Rad u novu sezonu u Superligi ulazi sa velikim planovima, koji se poklapaju sa Mrdakovićevim ambicijama.

-Svakako da ćemo da se borimo za Evropu. Ja dolazim da im svojim iskustvom pomognem u tome, kao i golovima naravno, što je najbitnije – zaključio je Mrdaković.

Mrdaković je jedan od najvećih globtrotera na svetskoj fudbalskoj pozornici. Svoju bogatu i raznoliku fudbalsku karijeru, koja ga je vodila na tri različita kontinenta, Mrdaković je kao dečak započeo u Radničkom iz Niša, a od tada, iskusni centarfor je redom igrao za Partizan, Anderleht, OFK Beograd, Gent, Salcburg, Metalist, Makabi Tel Aviv, Gimaraeš, Šandong, Apolon, Etnikos, AEK Larnaka, Đangsu, Paralimni, Veriju, Tampines, Levadijakos, Vojvodinu i Agrotikos.

Mrdaković je nastupao za olimpijsku reprezentaciju Srbije na Olimpijskim Igrama u Pekingu 2008, kada je na tri utakmice zabeležio jedan pogodak.

RAZIGRANI PARTIZAN: Izgleda da Poljaci baš leže crno-belima! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter