7
AdmiralBet ABA Liga

IZBORI: Zvezda dobija novu upravu

Objavljeno: 02.07.16 u 23:44

KK Crvena zvezda Telekom održaće u četvrtak 7. jula 2016.godine Izbornu Skupštinu u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Tim povodom pozivaju se svi članovi kluba da prisustvuju izbornoj Skupštini na kojoj će biti izabrano nvo rukovodstvo kluba. Izborna Skupština će biti otvorena za javnost.

Na prvoj redovnoj Skupštini kluba u 2016.godini u skladu sa Statutom KK Crvena zvezda Telekom, izabrana je komisija za pripremu i sprovođenje izbora.

Na osnovu pristiglih predloga za nove članove, komisija je formirala listu kandidata za ulazak u novu Skupštinu KK Crvena zvezda Telekom, koja će glasati i za izbor novog rukovodstva kluba.

0
0

7 Komentara

  1. Jesu to odmrznuti kada biraju upravu? Nisu valjda konacno platili porez? Jel krecu od najnize lige? Drago mi se ako se prava zvezda konacno vraca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koja, cija, ona iz Zeleznika ili sa M. Kalemegdana…a GRB, da li je izvadjen iz naftalina za OVU „Svecanu priliku“, ipak IZBORI nisu svaki dan, kao sto ste ugaseni JEDNOM, za SVO iole normalno shvatanje „SMRTI“ JEDNOM JE JEDNOM, ZAUVEKKK .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter