0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NEMA OPUŠTANJA: Lešnjak upozorava na ‘džet leg’ u revanšu

Objavljeno: 01.07.16 u 09:05

Iako je Čukarički sa čak 3:0 savladao kazahstanski Ordabaši, trener ‘brđana’ poručuje da još ništa nije gotovo.

Čukarički je sinoć slavio ubedljiv trijumf golovima Matića dva puta i Kajevića jednom. Pjasentin je promašio i penal, a više od sat vremena gosti su igrali sa igračem manje.

– Prvi deo smo rezultatski izuzetno dobro odradili, sada nas očekuje drugi. Zasluženo smo pobedili, iako smo mogli još neku priliku da realizujemo. Nema opuštanja, moramo i tamo da sačuvamo svoj gol i da pokušamo da postignemo još neki. Očekuje nas jako teška utakmica, biće izuzetno težak put, šest sati leta i vremenska razlika – rekao je Milan Lešnjak.

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Čukarički silan u prvom kolu. Tri gola u mreži Kazahstanaca (FOTO) (VIDEO)

Revanš se igra sedam dana kasnije u Kazahstanu gde će Lešnjakov tim dočekati različita klima nego u Beogradu, ali i znatno drugačije vreme.

– Sa novajlijama smo dobili na kvalitetu u igri. Pokušali smo da dodamo gas u poslednjih 20 minuta, ali početak je priprema, ali je protivnik pokazao da je u ozbiljnom takmičarskom ritmu. Oni su imali peh oko putovanja i vremenske razlike, to čeka i nas. Kada pričamo o kvalitetu klubova iz bivših sovjetskih država, to su ekipe sa ogromnim budžetima, nekoliko puta većim od Čukaričkog. Vrlo lako može da se desi da imamo problema tamo, ali ćemo sa medicinskim timom učiniti sve da izgledamo svežije nego oni danas – naglasio je strateg Čukaričkog.

Ukoliko prođe u drugi krug kvalifikacija za Ligu Evrope, Čukarički će se sastati sa mađarskim Videotonom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter