0
Evropske lige

TRENER ORDABAŠIJA PRED ČUKARIČKI: Gledao sam ih protiv Borca, video sam veliki potencijal

Objavljeno: 30.06.16 u 10:32

Bahtijar Bajseitov ističe da se njegova ekipa nikada ne brani i da će i večeras u duelu sa Čukaričkim igrati otvoreno.

Čukarički večeras od 20:15h u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv kazahstanskog Ordabašija, a gosti su uvereni u dobar rezultat u ovom dvomeču.

– Želimo da obradujemo naše navijače, jer prošle sezone nismo imali sreće. Takve su nam ambicije. Želimo da prodjemo ovu fazu, ali zadatak će biti težak, kako zbog puta, tako i zbog samog kvaliteta Čukaričkog – rekao je Bajseitov novinarima na stadionu na Banovom Brdu.

O Čukaričkom ima samo reči hvale, jer ga je već gledao na delu.

– Već sam bio ovde, gledao sam utakmicu Čukaričkog kada je igrao protiv Borca iz Čačka, a ja sam došao da pratim Srđana Vujakliju. Tada sam video kakav potencijal ima ova ekipa“ – rekao je Bajseitov.

Ordabaši, kaže Bajseitov, uvek igra otvoreno.

– Nismo došli da se branimo, uvek igramo otvoreno. Možda jeste naša prednost to što se revanš igra kod nas, pa tako možemo da u slučaju dobrog rezultata taktiziramo u revanšu… Očekujem tešku utakmicu i veliku borbu – rekao je Bajseitov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter