9
Domaći fudbal

POZNATA SKRIVENA LIČNOST: Evo ko je Zvezdin ‘Mister X’! (VIDEO)

Objavljeno: 30.06.16 u 14:26

Miodragu Božoviću ispunjena želja – Gelor Kanga oblači dres Zvezde!

Kako je potvrđeno agenciji Tanjug, a prenosi i portal navijača Crvene zvezde „RedStar Belgrade“, Gelor Kanga je fudbaler koji će sutra biti predstavljen na Marakani.

Saga o prelasku fudbalera iz Gabona na Marakanu traje već nekoliko nedelja, ali se na kraju ispostavilo da je sada već bivši fudbaler Rostova prihvatio ponudu crveno-belih i izazov kvalifikacija za igranje u Ligi šampiona pre ponude francuskog Lensa.

(Youtube/Multimedija Kanal)

LOŠE VESTI: Zvezda ostaje bez iskusnog štopera

0
0

9 Komentara

  1. Sada će gdk (verovatno će promeniti nadimak) da opet smara sa limenkama, bankomatima, karakondžulama, crnom energijom da privuče u svom dvorištu kornjaču. Samosmeh je čudo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dzoks upravu si! Bas se i meni cini smesno i bezveze da nagadjate tri puta dnevno jednu stvar i na kraju se ispostavi drugacije. Super bi bilo da objavljujete samo proverene informacije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa zar juce niste napisali da nista od njega?Novinari vi informisete narod tako da mislim ako nesto napisete treba da imate pouzdan izvor informacija,a ne da sebe demantujete svaki dan po tri puta najmanje….jer to je onda bas zuta stampa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter