0
Evropske lige

FOTO: Danko Lazović/Videoton

‘ZVEZDA’ U MAĐARSKOJ: Videoton predstavio bivšeg napadača Partizana (FOTO)

Objavljeno: 29.06.16 u 13:10

Videoton je dobio veliko pojačanje u borbi za Ligu Evrope i povratak u vrh mađarskog fudbala.

Spekulisalo se da bi Danko Lazović mogao ponovo da obuče dres Partizana. Ipak, to se neće dogoditi. Danko Lazović je novi član Videotona. Napadač je danas zvanično predstavljen i nosiće dres sa brojem „7“.

IVICA ILIEV: Nijedan igrač u Srbiji ne može da se poredi sa Leonardom!

– Želeo bih da se zahvalim svima u Videotonu što su imali poverenje u mene. Kada sam saznao da bih mogao da dođem u Mađarsku zvao sam drugare Mađare sa kojima sam igrao i rekli su mi sve najlepše o vašem fudbalu, da je pre svega u ekspanziji, što je pokazalo Evropsko prvenstvo gde ste bili sjajni. Nažalost, moje Srbije nije bilo na turniru.. Izabrao sam Videoton jer se poklapa sa mojim ambicijama, želja je da pomognem u borbi za titulu i plasman u Evropu. Poslednjih šest meseci zbog administartivnih problema nisam igrao fudbal, ali obećavam navijačima da ću dati 100 posto na terenu i pokazati šta znam – rekao je Danko Lazović na predstavljanju.

SRBIN U MAĐARSKOJ: Bivši napadač Partizana i reprezentacije Srbije u Videotonu

Srpski napadač bi mogao da debituje već u četvrtak kada Videoton dočekuje Zariju Balti iz Moldavije u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter