4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČAN POČETAK U SLOVENIJI: Zvezda bolja od Zarje, evro-gol Poletanovića

Objavljeno: 29.06.16 u 20:17

KRŠKO – Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas ukrajinsku Zariju sa 3:1 (1:1) u prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji.

 

Zvezda je na stadionu u Krškom slavila posle preokreta golovima Aleksandra Kataija u 43, Predraga Sikimića iz penala u 77. i Marka Poletanovića u 78, nakon što je Viktor Paulo u četvrtom minutu doveo Zariju u vođstvo.

Trener šampiona Srbije Miodrag Božović protiv četvrtoplasiranog tima ukrajinskog šampionata iz prošle sezone izveo je najjači sastav u ovom trenutku, prva postava igrala je do 66. minuta, dok poslednje pojačanje Džon Hairo Ruiz nije bio u sastavu jer se tek sinoć priključio ekipi.

LOŠE VESTI: Zvezda ostaje bez iskusnog štopera

Upravo su i „rezervisti“ iskoristili ukazanu šansu i doneli trijumf, nad Vladimirom Jovovićem napravljen je penal, koji je realizivao iskusni Sikimić, dok je meč obeležio fantastičan gol Poletanovića sa više od 20 metara.

Vredi istaći i odličnu partiju Kataija, koji je bio neuhvatljiv za odbranu Ukrajinaca, a jedan takav beg iskoristio je posle kornera Luisa Ibanjeza i glavom matirao golmana Zarije.

Crveno-beli su zabeležili treći trijumf od početka priprema, posle pobeda nad niželigašima Hajdukom iz Beške (10:1) i Borcem iz Starčeva (7:0).

Do kraja priprema u Sloveniji odigraće još dve utakmice i to obe 5. jula, protiv slovenačkog prvoligaša Radomlja i Volina iz Ukrajine.

TRABZON ‘ČERUPA’ ZVEZDU: Prvo Ibanjez, sad velika želja…

Sastav Crvene zvezde protiv Zarije: Kahriman, Cvetković, Fibel, A. Luković, Ibanjez, Le Talek, Donald, Mičel, An. Luković, Katai, Srnić, Vijeira.

Igrali su još: Supić, Petković, Mičel, Rendulić, Ristić, Poletanović, Babunski, Plavšić, Jovović, Avramovski, Sikimić.

0
0

4 Komentara

  1. Kako sta ce Cvetkovic? Pa bolji je 100puta od onog mamlaza petkovica kome (s punim pravom) na svaki kontakt s loptom zvizdi pola stadiona. Za Plavsica delim misljenje,decak je vetar-mogu samo da ga gledaju u prolazu;ne zaustavljiv

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi,Poletanovic je babaroga od igraca i sigurno najvece pojacanje do sada,to pisem od kada je dosao i tvrdim da ce biti igracina,samo da dobije sansu da bude standaran.Jos sada apelujem da mu se odmah otkupi ugovor od Genta jer ce se visetruko zaraditi nakon 2-3 godine.Reprezentativni kalibar i ubica grobara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter