0
Domaći fudbal

Fk Čukarički

LEŠNJAK: Ordabasi ima kvalitet, biće težak meč (FOTO)

Objavljeno: 29.06.16 u 21:40

Fudbalere Čukaričkog sutra očekuje i zvaničan početak sezone.

Prva utakmice 1. kola kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope je protiv Ordabasija iz Kazahstana od 20 sati i 30 minuta (direktan prenos TV Arena sport 1).

Fk Čukarički
Fk Čukarički

ODLIČAN POČETAK U SLOVENIJI: Zvezda bolja od Zarje, evro-gol Poletanovića

Ordabasi je kvalitetna ekipa, sa dobrim pojedincima koji su vešti u igri jedan na jedan. Na nama je da nametnemo ritam na sredini terena od početka. Očekujem težak meč i nadam se povoljnom rezultatu – rekao je šef stručnog štaba Milan Lešnjak na konferenciji za medije pred utakmicu.

FK Čukarički
FK Čukarički

– Možda su u prednosti, zato što im je prvenstvo u toku i zbog toga im je forma na većem nivou. Međutim, mi imamo prednost domaćeg terena. Jače strane su im prekid i kao što sam rekao igra jedan na jedan, naročito na krilima. Imam nedoumicu na dve pozicije, nisam siguran 100 odsto ko će biti na tim mestima. Fofana je spreman za to što je potreban – dodao je Lešnjak.

FK Čukarički
FK Čukarički

Lešnjaku su za sutrašnju utakmicu na raspolaganju svi igrači osim od ranije povređenog Bojića.

Golman Čukaričkog Nemanja Stevanović rekao je da je najvažnije da njegova ekipa sutra ne primi gol.

– Nema sunjem da će biti izuzetno težak meč. Ordabasi je odlična ekipa. Ipak, važno je da budemo svesni da se sutra nije kraj, jer se igraju dva meča. Biće mnogo važno da ne primimo gol. Ove godine hoćemo da odemo što dalje u Evropi i veoma je važno da prvu prepreku uspešno savladamo – istakao je Stevanović koji je naglasio da ne razmišlja o potencijalnom transferu i da je skoncentrisan samo na predstojeći meč protiv Ordabasija.

FK Čukarički
FK Čukarički

Glavni arbitar utakmice FK Čukarički – FK Ordabasi je portugalski sudija Fabio Verisimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter