0
Evrokupovi

‘AZURI’ BAŠ NEMAJU SREĆE: Novi peh pred četvrtfinale sa Nemačkom!

Objavljeno: 29.06.16 u 14:46

Gotovo neverovatan maler prati selekciju Antonija Kontea na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Pred odlazak u Francusku, Antonio Konte morao je drastično da redukuje sastav usled povreda Klaudija Markizija,  Marka Veratija i Rikarda Montoliva, a simptomatično je da ni na samom šampionatu maleri oko veznih igrača ne zaobilaze ‘azure’.

Prvo se pred početak nokaut faze povredio Antonio Kandreva, zbog čega je propustio osminu finala sa Španijom i izostaće i iz duela četvrtfinala protiv Nemačke, a taj meč propustiće još dvojica veznjaka.

Naime, Danijele De Rosi, inače veliki borac, zamenjen je već posle nepunih sat vremena igre duela protiv Španaca i ta povreda nije bezazlena, u tolikoj meri da on nije trenirao juče, ni danas, te će po svoj prilici izostati iz meča protiv ‘pancera’.

Igrač koji ga je u ponedeljak zamenio na terenu je Tijago Mota, ali je on u finišu na poprilično glup način zaradio parni žuti karton zbog kog će takođe dodatno oslabiti Italiju u pomenutom četvrtfinalu.

Dakle, Antonio Konte se nalazi pred novim ‘nervnim’ slomom, posebno ako se zna da igra sa trojicom u sredini. To će najverovatnije biti Parolo, Đakerini i Florenci, mada nije isključeno da tu uskoči i fudbaler Juventusa dobro poznat Konteu, Stefano Sturaro.

Da li će to biti dovoljno ili pretanko za ‘pakleni’ vezni red Nemačke, videćemo u subotu od 21 sat na stadionu u Bordou.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter