10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREOKRET I IZVINJENJE: Zvezda i Dejan Radonjić idu zajedno u nove pobede! (FOTO)

Objavljeno: 28.06.16 u 14:35

Vest da Dejan Radonjić napušta Crvenu zvezdu nije tačna, crnogorski stručnjak i crveno-beli nastavljaju saradnju.

HotSport se izvinjava svim čitaocima i navijačima Crvene zvezde zgog grube greške koju je preneo. Naime, vest da će Dejan Radonjić napustiti Crvenu zvezdu i najverovatnije pojačati Bajern iz Minhena nije tačna. Kako javlja zvanični sajt KK Crvena zvezda, crnogorski stručnjak će i ove sezone predvoditi crveno-bele u Evroligi, ABA JTD ligi, KLS ligi i Kupu Radivoja Koraća.

Dejan Radonjić se trenutno nalazi u Barseloni gde se održava seminar trenera Evrolige. Kada se bude vratio iz Španije i zvanično će potpisati nastavak saradnje sa Zvezdom, sa kojom je osvojio dva trofeja u ABA ligi, dva trofeja u KLS ligi i dva pehara u Kupu Radivoja Koraća.

FOTO: KK Crvena zvezda
FOTO: KK Crvena zvezda
0
0

10 Komentara

    • Pa radonjic je trenirao Zvezdu i prethodne 2 godine pa osvojise 2 titule,2 ABA Lige,1 kup i 1 kup za Megu nesto se ne secam da su trofeji isli u Humsku ha,ha,ha…

      0
      0
      Odgovori
  1. Koliko god se svi zalili na Radonju on je sve bolji i bolji.Svaka cast i idemo u nove pobede…dobro nam dosao stari novi trenere)))

    0
    0
    Odgovori
  2. Znaci, trenera bez rominga i MilovogIdeaVoli namesnika NIKO NECE, znaju SVI u KK Evropi, da je ON najmanje zasluzan za dirigovanu titulu mutanta !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Мали црве бежи ухватиће те неко и закачити на удицу,нај…..бо си

      0
      0
      Odgovori
    • Ma da pored te titule namestena je i ona druga i 1 kup,2 ABA Lige,6 titula i 6 kupova osvojenih sa ekipom Buducnosti,nekoliko individualnih priznanja,sve je namesteno a tek mu 46 godina tugovaces jos jedno 25 godina ha,ha,ha…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter