3
Domaći fudbal

FOTO: Partizan TV

POBEDA: Partizan lako sa Pogonom, evrogol Marjanovića

Objavljeno: 28.06.16 u 18:48

U drugoj proveri na pripremama u Poljskoj Partizan je lako savladao poljskog trećeligaša Pogon 3:0 (1:0).

Crno-beli se polako zagrevaju za početak nove sezone. Posle poraza od APOEL-a sa Kipra pao je Pogon. Trener Ivan Tomić pružio je šansu skoro svim igračima podeljenim u dva tima, a posebno dobar utisak ostavili su bivši fudbaleri Radničkog Đuričković i Marjanović.

Partizan je utakmicu počeo u sastavu Šaranov – Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac – Everton, Brašanac – Janković, Radović, Mihajlović – Đurđić, a prvu šansu imao je Mihajlović kada je u 14. minutu izašao sam na golmana Pogona, ali se odlučio da doda loptu saigračima i pogrešio. Do sledeće šanse se čekalo do 35. minuta kada je loše šutirao Đurđić, a isti igrač je bio neprecizan tri minuta kasnije. Partizan je do vođstva stigao u 43. minutu sa „bele tačke“. Precizan je bio „novajlija“ Radović.

U drugom poluvrmenu Ivan Tomić je na teren poslao sledeći tim Jovičić – Bandalovski, Balažic, Jevtović, Miletić – Radin, Marjanović, Saša Ilić – Đuričković, Golubović – Božinov, što se isplatilo samo dva minuta kasnije. Šutirao je novajlija iz Niša Đuričković, golman Pogona je kratko odbio loptu, a Božinov je smestio u mrežu za 2:0. Bugarin je pet minuta kasnije izašao sam na protivničkog golmana, ali je potcenjivački pokušao da ga lobuje, što mu nije pošlo za nogom. Đuričković je u 56. minutu pokušao iz slobodnog udarca, ali je golman poljskog tima bio na mestu. U 63. minutu Partizan je poveo sa 3:0. Na odbijenu loptu je naleteo je Marjanović i sa 18 metara je zategao u gol. Bio je to pogodak za TV špice.

Partizan je na sledeću šansu čekao do 74. minuta kada je Marjanović spojio Božinova sa golom, a ovaj bio ležeran i nije savladao golmana Pogona.U 82. minutu udarac je oprobao i novi levi bek Miletić, ali je lopta od odbrane završila tik preko gola u korneru. Pravo je čudo kako Partizan u 87. minutu nije postigao novi gol, pošto je Ilić sjajno ostavio loptu Đuričkoviću, a ovaj sa deset metara nije uspeo da prevari golmana Pogona. Na kraju lakih 3:0 za Partizan, mada je moglo da bude i mnogo više…

0
0

3 Komentara

  1. Gladao sam utakmicu mnogo slabo,opet ce biti kao prosle sezone samo sto se necemo kvalifikovati za ligu evrope a cigani ima da budu min 15 bida ispred nas!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Vazura i bagra treba da odu, ali sto velicas cigane, videces kako ce oni proci. Neplanski su doveli pet stranaca, bacili debele pare, a jedino sto ce dobiti je kriza mnogo veca od one Iviceve kada su se isto razbacivali sa strancima. Sto se nas tice, nije to bastoliko lose, ali mora jos jedan spic i stoper i ne znam sta se desava sa tim Leonardom, jel covek potisao ili nije?

      0
      0
      Odgovori
      • Ivane na nasu veliku zalos kontra je leonardo trazi 1 000 000 evra i platicemo ,cigani svaki transfver objave a nasi ne jer na zalost rade ko lukic !!!!!Ako imas nekog u klubu raspitajse?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter