6
AdmiralBet ABA Liga

KRAJ SAGE: Crvena zvezda dobija novog trenera!

Objavljeno: 28.06.16 u 13:45

Posle tri veoma uspešne godine Dejan Radonjić napušta klupu Crvene zvezde i okreće novi list u karijeri.

Pitanje nedelje u srpskoj košarci bilo je hoće li Dejan Radonjić ostati na klupi Crvene zvezde? Odgovor je sada poznat, „ne“. Crnogorski stručnjak je posle dugog razmišljanja odlučio da pokuša sa nekim novim izazovom i napustio je klupu crveno-belih, iako ga je uprava kluba molila da ostane do kraja ugovora, to jest još godinu dana. Dejan Radonjić na stolu ima ponudu Kuće Laboral vrednu više od 350 hiljada evra godišnje, ali i Bajerna iz Minehna. Šta više, spekuliše se da je crnogorski trener bliži Nemačkoj nego Španiji.

TRABZON ‘ČERUPA’ ZVEZDU: Prvo Ibanjez, sad velika želja…

Kako MocartSport javlja Crvena zvezda je već pripremila zamenu. Naime, novi trener Crvene zvezde bi trebalo da postane Saša Obradović. Bivši jugoslovenski reprezentativac je slobodan, pošto je ovog proleća napustio berlinsku Albu. Više informacija o mogućem dolasku Saše Obradovića znaće se narednih dana.

0
0

6 Komentara

  1. Zašto ne skinete ovu vest sa sajta kad je dezinformacija.Radonjić ostaje i naredne sezone u ekipi šampiona i suverenog vladara na ovim prostorima.

    0
    0
    Odgovori
  2. IDEMO, VECITO „treci“ Sasa, za TRECE MESTO U ABA LIGI, bice isto SVE, kao i PRE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • 2 puta sampion sa Zvezdom i jednom sa ekipom Buducnosti,jednom sampion Nemacke i jednom prvi u domacem kupu i 3 puta u Nemackom kupu,to kao igrac…I kao trener 1 Sampion Nemacke,1 Sampion Ukraine i 4 puta prvi u kupu Nemacke i jednom najbolji trener godine u Nemackoj…Sa reprezentacijom 3 puta prvi na Evropskom prvenstvu i jednom prvi na svetskom prvenstvu…Sad vidi koliko ti je glupo to sto si napisao vecito tyreci ha,ha,ha,nije ti lako,bude mi te i zao ponekad kad vidim kako se blamiras ovde 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter