in ,

GOLF: Krečković i Dedijer osvojili „Luštica Bej čelendž“

Bogdan Krečković i Sandra Dedijer ostvarili su pobede na trećem „Luštica Bej čelendžu“, koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji.

I ovoga puta vladalo je veliko interesovanje za ovaj turnir, a na kraju su svi pokazali veliko zadovoljstvo izvanrednom organizacijom i gostoprimstvom. Po veoma toplom vremenu, golferi i golferke su se potrudili da ostvare izvanredne rezultate, a na kraju Krečković je bio najuspešniji sa 28 bruto poena, dok je Sandra Dedijer u konkurenciji golferki imala 18.

Goran Lalović je imao najbolji rezultat u neto računanju u A kategoriji. On je slavio sa 37 poena, za jedan više od drugoplasiranog Miloša Karadžića, dok je Erik Graser imao 32, baš kao i Slobodan Petrović na četvrtom mestu. U B kategoriji najbolji je bio Milan Ćirić sa 37, ispred Vladimira Dankovića sa 36 i Ljubice Tomašević sa 35 poena. Dragana Andrejević je slavila u C kategoriji sa 37 poena, koliko je imao i drugoplasirani Goran Draganić, dok je na trećoj poziciji bio Nenad Dojčilović.

Pojedinačne nagrade dobili su Sandra Dedijer i Vladimir Đukanović koji su izveli najduže udarce, dok je Nemanja Gostović imao udarac iz prve najbliži rupi.

Na terenima Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji ovog vikenda igra se Otvoreno juniorsko prvenstvo Srbije u golfu, na kome će se takmičiti mladi golferi i golferke u dve starosne kategorije: do 16 i do 21 godine.

GOLF: Gudelj postao amaterski prvak Rusije

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

VREMEPLOV: Zlato u Rimu 1991. i dan kada je plakao Jure Zdovc ( VIDEO)

Zoran Rendulić o Zvezdi u evrotakmičenjima