5
Domaći fudbal

DESILO SE ČUDO: Partizan podržao Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 28.06.16 u 12:06

Uprava Partizana podržala je inicijativu Crvene zvezde, kada je u pitanju sređivanje stadiona pred evropske izazove.

O tome je za Žurnal govorio Mile Jovičić, član radne grupe Partizana:

– Bez obzira na napore u prethodnih nekoliko godina od strane FSS vezanih za infrastrukturu našeg stadiona, dva velika zdanja večitih su u prilično lošem stanju. Bez ozbiljne intervencije biće teško na njima održavati međunarodne utakmice. Crvena zvezda je uputila dopis FSS i Vladi, pridružili smo se tom zahtevu za dodelu određenih sredstava kada je u pitanju saniranje stadiona, rekao je Jovičić.

POZNAT NOVI KLUB: Od cifre koju Živković dobija Grobarima neće biti dobro

0
0

5 Komentara

  1. Da lu je sav smisao bitisanja partizanovaca mrzeti C.zvezdu,kao sto se ovaj gradjanin opasnih namera nalupao u svom komentaru.Upravo je Sd Partizan kao vojni klub osnovan 1945 na principima kojima je gradjanin prisio C.zvezdi,ali to ne umanjuje velicinu Sd Partizan kao i Sd Crvene zvezde koji imaju svoje istorisku ulogu kako u Jugoslaviji tako i sada u nezavisnoj Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..NIJE FKP „podrzao“ devastiran klubic od strane sopstvenih „legendi“, nego SEBE, da, ukoliko Drzava pomogne devastiranom FK, isto toliko „POMOGNE“ I SVETINJI I NAJUSPESNIJEM FK OD STICANJA NEZAVISNOSTI SRBIJE OD YU !!!
    SD PARTIZAN SIMBOL SRBIJE
    SD CZ SIMBOL ZLA EX YU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • E bas ti je jaka država a i svetinja,evo gdje god krenemo vole nas u svim krugovima naročito u fudbalskim. Pokri se usima nadji posao bolje bi ti bilo nego sto sjediš za tastaturam po cjeli dan.

      0
      0
      Odgovori
    • Ало лудаче опасних намера поздравио те тата Фрањо Туђман он вас направио,протежирао Толе лопов а у животу вас одржава Иван Ћурковић…. Толико о српској светињи!Ако је Запрешоћ у Србији онда сте српска светиња а колило је мени познато није,,,,,,ХАХАХАХАХАХА гробар до к….а,гдк,грађанин опасних намера ко си бре ти дебилу????????

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter