4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEBITUJE ĐURĐIĆ: Gledajte na HotSportu meč Partizana i Pogona (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.16 u 17:00

Partizan od 17 časova na pripremama u Poljskoj igra drugi kontrolni meč, a rival je tamošnji trećeligaš Pogon iz Leborka.

Trener Partizana Ivan Tomić može da računa na sve igrače, pošto su se pripremama priključili reprezentativci Nemanja Mihajlović, Saša Lukić i Marko Golubović. Partizan će utakmicu sa pogonom početi u sastavu Šaranov – Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac – Everton, Brašanac – Janković, Radović, Mihajlović – Đurđić. To će biti debi napadača koji je došao iz nemačkog Augsburga.

U drugih 45 minuta na teren će da istrče Jovičić – Bandalovski, Balažic, Jevtović, Miletić – Radin, Marjanović, Saša Ilić – Đuričković, Golubović – Božinov. Meč Partizana i Pogona možete pratiti na HotSportu putem linka TV Partizan.

(Izvor: YouTube/VideonetRS)

0
0

4 Komentara

  1. Gledao sam! Ovaj Partizan ce se boriti u ovoj nasoj „Premijer“ ligi za 5-6 mesto. I dalje je velika razlika, u pozitivnom smislu, kada igra Ilic. A sto se tice „pojacanja“ od pocetka sam govorio da Partizan nije doveo ni jedno pojacanje vec samo gomila neke isluzene i prosecne igrace koji ni u ovoj nasoj ligi nisu nikakva prevaga na terenu. Jednom recju-BRUKA!

    0
    0
    Odgovori
    • Sta pricas bre ti? Koga bi ti doveo Mesija, Ronalda? Ajde bre vise, sve vi znate strucnjak do strucnjaka.. Kad si toliki strucnjak idi upisi trenersku skolu pa onda palamudi!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter