16
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI OSETNO JAČI: Bivši košarkaš Zvezde potpisao za Partizan (FOTO)

Objavljeno: 28.06.16 u 12:27

Đorđe Majstorović od danas je novi košarkaš Partizana. Sa crno-belima potpisao je dvogodišnji ugovor.

Košarkaši Partizana, nakon Stefana Birčevića, jači su i za Đorđa Marjanovića. Momak koji je visok 208 centimetara potisao je ugovor na dve godine.

– Ovo je za mene jedan veliki korak napred u karijeri. Nadam se da ću opravdati poverenje koje sam dobio od Partizana i da ću to poverenje na najbolji način vratiti igrama. Ove sezone će Evrokup biti jači nego ikada. Radujem se što ću zajedno sa svojim novim saigračima biti u prilici da se borim za najtrofejniji srpski klub kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni, rekao je Majstorović po potpisivanju ugovora.

14671071355772473fd51a6

Inače, zanimljivo je da su Majstorovića priželjkivali mnogi navijači Crvene zvezde.

0
0

16 Komentara

  1. Ovaj sto kaze da je zvezdin igrac nije tacno on je prvo igrao ka mlad u partizan pa tek poslije u zvezdu tako da nije zvezdas samo bacate ulje na vatru

    0
    0
    Odgovori
  2. Tata ti je Hrvat,Pero!Makar u kosarci nemojte da pricate o Hrvatima!Pogledaj sastav vase Zvezde od 1946 do1956,kad ste uzeli 10 titula,sem Popovica i jos dvojice,sve sam go Hrvat!

    0
    0
    Odgovori
        • na kom mestu je završio veliki partizan u ABA i srpskoj ligi..kao i da li je osvojio Kup Srbije…želim ti prijatno veče…a SLEDEĆE SEZONE..ma ima da kidate…

          0
          0
    • Туђман,……………………….Ћурковић а између охохооо,па вама и дан данас хрвати воде клуб!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • pa bolje i oni nego največi ubica srba koji vas je osnovao a još k tome konjušari turski zato pst,to vi mislite da je osnovao tuđman i u zagrebu kad se zna ko ga je osnovao i gde ubiše vas kompleksi.jer je vama muka pomena krcuna ubica dražina buhaaaaa.vi stub srpstva a kad su to cigani čergari stub srpstva hahahahaha.

        0
        0
        Odgovori
    • Zasto se ti Peru obracas kad on uopste ne zna za koga navija. Za zvezdu sigurno ne, a sada sta je onaj mutant to ne zna niko osim mafijaske pudlice. Sto se tice one zvezde, neposredno posle 2. svetskog rata, sve su im Hrvate doveli osim jednog koji je bio polutan. Jednostavno receno – skupljaci perja su ZLO!

      0
      0
      Odgovori
    • Drago mi je da je neko spomenuo ko je prava institucija u košarci..koreni košarke su iz Zvezde…mali partizan je tek (pogledati nick) osvojio prvu titulu…

      0
      0
      Odgovori
  3. Dobrodosao u Svetinju i Najtrofejniji Srpski Klub KKP, da vratimo titulu i SLAVNI KLUB NA MESTO KOJE MU PRIPADA !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter