7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

TO JE ONO ŠTO DELIJE ČEKAJU: Zvezda potvrdila dolazak velikog pojačanja! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.16 u 17:06

Promocija je zakazana za sutra od 15 časova.

Na adrese redakcija beogradskih medija, pa i našeg portala, stigao je zvaničan poziv Crvene zvezde na konferenciju za novinare na kojoj će sutra od 15 časova biti predstavljeno novo pojačanje kluba.

Biće to najzvučnije ime dosadašnjeg toka prelaznog roka, jer će paraf na ugovor sa šampionom Srbije staviti Džon Ruiz, 22-godišnji Kostarikanac koji je već duže vreme najavljivan kao novi napadač crveno-belih.

Od sutra će to biti i zvanično, a odmah posle zvanične promocije javnosti, Ruiz će se uputiti u Sloveniju gde će se pridružiti novim klupskim drugovima u pripremama za novu sezonu.

Do sada su Zvezdu pojačali Vanja Vučićević, Stefan Milošević, Tomas Fibel, Andrija Luković, Adam Mičel.

(Izvor: youtube / Sandro TV)

Podsećamo, Miodrag Božović poveo je danas na pripreme u Terme Čatež 33 igrača, a pred sam polazak ugovor je produžio golman Damir Kahriman.

NOVI POTPIS: Zvezda osigurala svoj gol pred odlazak na pripreme (FOTO)

0
0

7 Komentara

  1. Ja koliko sad vidim ovo su samo 5 pojačanja i to su 4 momci za buducnost, mladi igraci koliko bi reko.nek me neko ispravi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter