1
Fudbal

ŠOK: Mesi očajan, suze, neverica i na kraju reči „ZBOGOM ARGENTINO“! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.16 u 09:48

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da najbolji fudbaler današnjice Lionel Mesi neće više igrati za reprezentaciju Argentine.

„Gaučosi“ su izgubili treće finale za redom. Posle poraza u finalu SP od Nemačke, Argentina je dva puta stala protiv Čilea u finalima Kopa Amerika. To je bila kap koja je prelila čašu kod najboljeg fudbalera današjice Lionela Mesija, koji nije mogao da sakrije emocije, pao je u očaj o čemu svedoče suze posle meča, kao i utehe ostalih igrača. Ipak, Mesi nije mogao da iznese pritisak i rekao je zbogom nacionalnom dresu.

– Reprezentativna karijera za mene je završena. Dao sam sve što sam mogao, ali zaista boli to što nismo šampioni – istakao je Mesi vidno utučen posle meča.

Pogldajte suze asa Barselone posle promašenog penala Lukasa Bilje:

(Izvor: YouTube/Messi Magic)

Takođe, sam Mesi je promašio prvi šut u penal seriji, mediji pišu da je to bio njegov najgori udarac u karijeri.

(Izvor: YouTube/GoalMix)

Najbolji fudbaler sveta je za reprezentaciju debitovao 2005. godine i do danas je odigrao 112 utakmica i postigao neverovatnih 55 golova. Sada je na selektoru Argentine Tati Martinezu da ubedi Lionela Mesija da zajedno napadnu svetsku krunu za dve godine u Rusiji…

KOPA AMERIKA: Čile odbranio titulu, ukleti Lionel Mesi (VIDEO)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter