3
Tenis

SENZACIJA NA STARTU: Ana Ivanović ispala sa Vimbldona od 223. teniserke sveta!

Objavljeno: 27.06.16 u 16:07

Ivanovićeva je doživela eliminaciju u prvom kolu Vimbldona od 223. teniserke sveta Ekatarine Aleksandrove i to sa 2:0.

Aleksandrovoj je ovo prvi nastup na Gren Slemu u karijeri i odmah je napravila senzaciju. Eliminisala je Anu Ivanović koja je trenutno 25. na svetu i to bez izgubljenog seta – 6:2, 7:5.

Meč je trajao tek nešto više od sat vremena. Ana Ivanović je katastrofalno servirala, potpuno je bila van duela psihički, a to potvrđuju i dva dozvoljena brejka rivalki u prvom setu.

Ana je uspela da se koliko-toliko trgne i oduzme servis rivalki u drugom setu, posle izgubljenog svog u prethodnom gemu, ali je do kraja seta Ivanovićeva pokazala svoje stare boljke.

Izgubila je i četvrti put servis, ali ga i vratila, da bi pri rezultatu 5:5 Ana ponovo neobjašnjivo stala i meč je uz novi brejk Aleksandrove bio gotov.

Aleksandrova će u drugom kolu igrati pobednicom duela u kojem se sastaju Kazahstanka Zarina Dijas i Nemica Ana-Lena Fridsam.

0
0

3 Komentara

  1. Удај се више,није тенис за тебе ти играш а мислиш где је шваба!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne vidim nikakvu senzaciju iskreno… Devojka SE raspada. Mene bi bilo sramota da Tako igram godinama u nazad. Bitno da SE pojavljuje na skupovima Sa onim Svabom I da

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter