1
Tenis

PAUZA DO RIJA: Ana Ivanović objasnila razlog šokantnog poraza

Objavljeno: 27.06.16 u 18:15

Ana Ivanović iznenadila je sve porazom na startu Vimbldona od 223. teniserke sveta, a posle meča je objasnila razlog njene katastrofalne igre danas.

Ivanovićeva je poražena od Ekatarine Aleksandrove u dva seta (6:2, 7:5), a opravdanje se možda može pronaći u činjenici da je povreda zgloba uticala na njenu igru i, pre svega, katastrofalan servis.

– Već dve nedelje se mučim sa desnim ručnim zglobom, bilo mi je teško da ubrzam lopticu forhendima. Pokušala sam sve što je bilo do mene da budem spremna, igrala sam sa bandažom, ali mislim da sam zbog toga napravila mnogo grešaka, nisam mogla lepo da kontrolišem forhend protiv njenih brzih udaraca. Ona je igrala dobro i servirala je odlično, naročito u prvom setu – kaže Ivanovićeva i dodaje:

– Razmišljala sam i da se povučem, tokom turnira na Maljorki zglob se zaista upalio, mirovala sam dva-tri dana i poboljšalo se, ali čim krenem da igram, ponovo se upali. Na travi je još teže jer lopta nema odskok – izjavila je Ivanovićeva, a prenosi ‘B92’.

Ona je istakla da neće igrati mečeve do Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

– Velika mi je čast da predstavljam svoju zemlju, već sam dva puta bila na OI i radujem se što ću biti i u Riju.

0
0

1 Komentara

  1. E nemoj nikada da se vratis i brkas se ili igraj za Nemacku molimo te. Folirant obican kakva povreda svadba se sprema briga nju za Srbiju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter