3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVI POTPIS: Zvezda osigurala svoj gol pred odlazak na pripreme (FOTO)

Objavljeno: 27.06.16 u 14:28

Ekspedicija Crvene zvezde otputovala je jutros u Terme Čatež, a pre polaska u Sloveniju na stadionu ‘Rajko Mitić’ ‘pao’ je još jedan potpis.

Iskusni čuvar mreže Crvene zvezde Damir Kahriman biće prvi golman tima još dve godine. Na toliki period se obavezao crveno-belima prilikom današnjeg potpisivanja ugovora na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Prethodnu sezonu počeo je na klupi, kao zamena za Predraga Rajkovića, ali je po odlasku mladog golmana u Izrael, Kahriman suvereno vladao među stativama, bio zaslužan za veliki broj osvojenih bodova crveno-belih, a kao jedini kiks ‘na dušu’ mu ide primljen pogodak od Evertona Luiza u poslednjem ‘večitom’ derbiju.

– Na obostrano zadovoljstvo danas je potpisan novi ugovor. Srećan sam što ću i u narednom periodu braniti boje Crvene zvezde. Ovde mi je jako lepo, a nadam se da će naredna sezona biti istorijska i da ćemo uspeti da se plasiramo u evropska takmičenja – rekao je Kahriman.

Crvena zvezda danas je otputovala na pripreme u Terme Čatež, gde je Miodrag Božović poveo čak 33 igrača:

Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Filip Manojlović, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Odbrambeni igrači: Aleksandar Luković, Marko Petković, Zoran Rendulić, Stefan Milošević, Luis Ibanjez, Miloš Cvetković, Tomas Fibel, Adam Mičel, Mihailo Ristić, Džošua Parker, Dušan Anđelković

Vezni red: Vladimir Jovović, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Srđan Plavšić, Marko Poletanović, Andrija Luković, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Uroš Račić, Luka Ilić, David Babunski, Danijel Avramovski

Napadači: Hugo Vieira, Predrag Sikimić, Petar Orlandić, Vanja Vučićević, Dejan Joveljić.

[/stextbox]

 

U Beogradu će trenirati Savo Pavićević, Edson, Nenad Gavrić, Bruno Matos, Luka Adžić, Marko Trkulja, Marko Marinković i Nemanja Ahčin.

0
0

3 Komentara

  1. U veznom redu su sve babaroge i strasni igraci a jos ako dodje Kanga,nece imati premca na ovim prostorima ali ce biti i nezadovoljnih jer ne mogu svi da igraju… a plus jos ova dvojica stranaca koji se pominju jer su i oni valjda bocni napadaci ili veznjaci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo što je osigurala. Interesantno da je malkice internet batica gdk koji sanja mutante, ćokije, limenke … nije ostavio svoj komentar. Samosmeh je čudo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter