1
Fudbal

KOPA AMERIKA: Jedna sjajna akcija bila je dovoljna Kolumbiji za osvajanje trećeg mesta (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.16 u 08:48

Fudbalska reprezentacija Kolumbije zauzela je treće mesto na ovogodišnjem Kopa Amerika, pošto je noćas savladala domaću selekciju SAD rezultatom 1:0 (1:0).

Navikli smo na mnogo bolji fudbal na Kopa Amerika ove godine, koji je bio svemirski u odnosu na onaj koji smo gledali u većem broju duela aktuelnog EURA u Franucskoj, ali se noćas timovi u borbi za treće mesto u Južnoj Americi nisu baš proslavili.

Očekivala se nešto ‘opuštenija’ i atraktivnija utakmica, ali su umesto toga timovi ozbiljno ‘zagrizli’ da dođu do trećeg mesta i utešne nagrade posle poraza u polufinalima od Argentine, odnosno, Čilea.

I zgrabili su je Kolumbijci, koji su domaćoj selekciji SAD najjači udarac zadali u 31. minutu. Sevnula je fantastična akcija iz udžbenika Kolumbije, preko Rodrigeza, Kvardada, Murilja i na kraju egzekutora Karlosa Bake za, ispostavilo se, konačnih 1:0.

Imali su i Amerikanci svoje šanse, ali pre svih Dempsi nije uspevao da bude skoncentrisaniji u završnici napada.

Tokom meča Džermejn Džons je zaslužio bar dva isključenja, ali ga je na kraju u nadoknadi vremena dobio Majkl Orosko zbog nesportskog nasrtaja na Santjaga Arijasa, koji je takođe dobio drugi žuti karton zbog navodnog provociranja Oroska.

Tako su oba tima Kopa Ameriku završila sa po 10 igrača na terenu, ali to nije značajnije promenilo krajnji ishod ovog meča.

(Izvor: youtube / FootoZ)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter