3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI: Zvezda ostaje bez značajnog pojačanja?

Objavljeno: 25.06.16 u 11:10

Iako je do juče izgledalo da će se sve završiti onako kako uprava i navijači Crvene Zvezde žele, izgleda da će doći do preokreta.

Bivši fudbaler Dnipra iz Dnjepropetrovska, Kostarikanac Džon Ruiz na korak je od potpisa ugovora sa turskim Kajzerijem, pišu turski mediji. 

SAMO JOŠ JEDAN ‘PAPIR’: Zvezda dobija veliko pojačanje na krilu?

Do pre samo par dana je izgledalo da će Ruiz biti značajno pojačanje Crvene Zvezde u pohodu na grupnu fazu Lige šampiona, međutim, u priču se umešao turski Kajzeri sa finansijskom ponudom kojoj klub iz Ljutice Bogdana teško može da parira. 

JOŠ JEDAN POTPIS: Zvezda nastavlja jačanje tima (FOTO)

Sve u vezi ovog transfera će biti poznatije u narednim danima, a Zvezdinim navijačima ostaje nada da će Ruizu igranje na evro sceni biti veći izazov i motiv od novca koju nudi Kajzeri. 

0
0

3 Komentara

  1. ..ni bankomat vam ne pomaze, „srecom“ po vas, pa stajga radi neprestano, nahvatace njih tvorzic vec po dobrom i proverenom receptu (po njega..)i prikazati kao bombe prelaznog roka, ali finansijska korist ide u njegov dzep& Co. …

    0
    0
    Odgovori
    • Te bombe je plasirao vas Iglica Ilijev a dovodio samo petarde.Ne razumem samo ove novinare,koji su poceli da koriste tu rec,prilikom svakog novog igraca koji dodje u neki klub.Ne sekiraj se ti za sampione,vec pogledaj i pocisti svoj dvoriste,sa onim krimosima koji ne mogu ni jednu skupstinu da odrze i koji i dalje prete svom igracu,koji nije hteo da produzi ugovor sa svojim lopovskim klubom,kako bi oni strpali sebi pare u dzepove.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter