0
Evrokupovi

GROM IZ VEDRA NEBA: Nova „nepristojna ponuda“ za Ibrahimovića?

Objavljeno: 25.06.16 u 10:09

Ibrakadabra je na ovom prvenstvu završio reprezentativnu karijeru i već može da se posveti traženju nove sredine.

Iako su mnogi mislili da je Zlatan Ibrahimović već sve dogovorio sa Mančester Junajtedom, kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da se u trku za švedskim internacionalcem uključila i Roma,

Po pisanju Sport Mediaseta, Zlatan je, nakon rastanka sa pariskim „Svecima“ slobodan agent, a „Vučica“ mu nudi dvogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 7 miliona evra po sezoni. 

ŠOKANTNO: Ćiro Blažević teško optužuje Portugal! Nećete verovati kako provocira!

Nakon odlaska MIralema Pjanića u Juventus i ne baš tako dobrih igara Edina Džeka, Romi je za Ligu Šampiona očajnički potrebno veliko ime, pa se čini da pokušava da ga nađe u liku Zlatana Ibrahimovića. 

Zlatan je tokom karijere igrao za tri kluba iz serije A, Juventus, Inter i Milan, pa ne bi bilo čudno da u svom CV-u upiše još jednog velikana sa Čizme.

TURCI PONOVO UŽASAVAJU: Oni nisu ljudi, ovo je stoka! (FOTO)

U svakom slučaju, Mančester je, izgleda, i dalje najverovatnija opcija za Ibru, ali verujemo da će i ponudu Rome pažljivo razmotriti. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter