2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKA POTVRDILA: ‘General’ stigao na Brdo!

Objavljeno: 25.06.16 u 16:08

Čukarički je u svoje redove doveo napadača iz Obale Slonovače i tako zapušio rupu odlaskom Andrije Pavlovića u Kopenhagen.

Informacija da bi bivši napadač Partizana Ismael Beko Fofana mogao da postane novi član Čukaričkog se obistinila. Fudbaler iz Obale Slonovače potpisao je ugovor sa „brđanima“.

BOMBA NA BRDU: Čuka “ukrala” bivšeg napadača Partizana

– Potpisao je ugovor na dve godine. Ima veliku želju za dokazivanjem. Smatra da nije imao odgovarajuću šansu u Partizanu. Mi verujemo da ima dovoljno kvaliteta za to što je potrebno Čukaričkom, ali je na njemu da iskoristi svaku priliku koju dobije od šefa stručnog štaba Milana Lešnjaka – istakao je sporski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević.

NOVI DIZAJN ZA TITULU: Da li vam se sviđaju novi dresovi Partizana? (ANKETA)

Ismael Beko Fofana se proslavio u dresu jermenskog Širaka gde je na 31 utakmici postigao 15 golova. Kasnije je prešao u Partizan gde je na 16 utakmica šest puta zatresao mrežu. Bio je i pozajmljen kineskom Đingdao Žononu gde je na 25 utakmica postigao pet golova.

0
0

2 Komentara

  1. Mozda je trebao drugde gde se bolje zaradjuje, no OK, bice gledan u JSL, pozdrav Fofana,i da treses mreze sto cesce,najvise Zvezdinu, a Partizanu sve preko gola,ili spoljnji deo mreze,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter