5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE IZ SVOJIH REDOVA: Partizan pronašao štopera?

Objavljeno: 24.06.16 u 09:56

Iz Partizana su poručili još štoper i to je to, ali je upravi posao po svemu sudeći skratio trener Ivan Tomić.

Partizan se zahvalio Marku Jovanoviću i Milošu Ostojiću. Od štopera u klubu su ostali Sedrik Gogua, Gregor Balažic, Miladin Stevanović, Lazar Ćirković i Nikola Milenković. Ipak, uprava je izrazila želju da dovede još jedno iskusno pojačanje u zadnjoj liniji, pominjao se Dosa Žunior, ali se odjednom pojavila nova solucija.

PRIPREME U POLJSKOJ: Partizan startovao porazom protiv nezgodnih Kiprana (FOTO)

Naime, posle poraza od APOEL-a trener Ivan Tomić je otkrio pojačanje na poziciji štopera i to iz sopstvenih redova. Reč je o zadnjem veznom Marku Jevtoviću koji se na pripremama dobro snalazi i u ulozi centralnog beka.

Marko ima kvalitet, može da bude sjajan štoper – rekao je Ivan Tomić za Sportski Žurnal.

NOVI ŠTOPER U HUMSKOJ: Odlično je igrao protiv Partizana, bio je na korak do prelaska u Zvezdu, ali će obući crno-beli dres

Sada je na upravi da odluči, da li dovesti skupo pojačanje kakvo je Dosa Žunior ili pokušati sa eksperimentom. Do sada su se svi potezi Ivana Tomića pokazali kao dobri, te ne bi trebalo da čudi da Marka Jevtovića sledeće sezone vidimo kao štopera.

0
0

5 Komentara

  1. Svojevremeno je i gospodin Tumbaković prekomandovao Stojanovskog sa mesta CENTARFORA na mesto CENTARHALFA. Ja verujem u Tomića i njegovu ideju, svakako će biti bolji od Balazica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da Tomic, ima viziju i znanje,i da ce Jevtovic, postati veliki stoper. Sjetimo se samo kako je Tomic, proljetos,od beka Bandalovskog, napravio velikog stopera ala,Branko Rasovic, a od krila Petra Grbica, beka kvaliteta Fahrudina Jusufija,pa je tako CZ, ni kriva ni duzna ,stigla do prednosti od + 32 boda,nad Partizanom,zahvaljujuci,velikoj strucnosti i viziji gosp.Tomica.
    PS. Naravno prazna ne puca,jer prvo se mora obezbijediti plata Vazuri,i Ilijevu pa ako sta preostane za pojacanja,onda je to ok.,u suprotnom imamo ove nakaradne experimente,koji Partizanu, u prosloj sezoni nisu donijeli nista dobro. Naprotiv!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma strasan stoper idi i ti i on u pm i ovako smo pozadi rupa a sa njim cemo tek biti otvorite se jazavci dosta je bilo vise sprdnje sa svetinjom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter