0
Evrokupovi

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA: Zašto je Bufon bio toliko srećan zbog pobede Irske nad Italijom? (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.16 u 00:41

Đanluiđi Bufon među prvima je pritrčao stručnom štabu Irske kako bi im čestitao pobedu nad ‘azurima’ i plasman u osminu finala EP u Francuskoj.

Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje. Tako bi se mogao opisati završetak grupne faze na EP u Francuskoj i ishodi večerašnjih duela grupe E. Jer, posle 12 godina ‘kolo sreće’ se okrenulo i sada su Italijani indirektno odlučivali o sudbini Šveđana.

A svi vrlo dobro znamo šta se desilo te čuvene 2004. godine u Portugalu. Tada se desila jedna od najvećih nameštaljki pred očima UEFA, kada su Skandinavci, Danci i Šveđani, remijem po meri rezultatom 2:2 izbacili Italiju iz daljeg takmičenja.

VREMEPLOV: Bila je to jedna od najvećih nameštaljki, a UEFA je zažmurila na oba oka (VIDEO)

Sada je situacija bila obrnuta i Italijani su bezbolnim porazom od Irske propustili ‘zelene’ u osminu finala, a Švedska zajedno sa ‘penzionisanim’ Zlatanom Ibrahimovićem završava takmičenje u Francuskoj.

Otuda i ovakva reakcija Điđija Bufona na kraju utakmice, kada je srdačno pritrčao Martinu O’Nilu i Roju Kinu i u zagrljaju im čestitao pobedu nad svojom reprezentacijom i prolaz u nokaut fazu.

Iako Švedska svakako ne bi prošla zbog poraza od Belgije, očigledno je po njemu pravda posle 12 godina konačno zadovoljena…

(Izvor: youtube / Evil Simon)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter