2
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

PONOVO FUDBALSKI ROĐEN: Partizanov ‘stub odbrane’ jači je iz dana u dan

Objavljeno: 23.06.16 u 12:36

Pomalo zaboravljeni Gregor Balažic potpuno se vratio u trenažni proces i konkuriše za mesto u timu Ivana Tomića.

Od povrede u novembru prošle godine u utakmici protiv Atletika u Bilbau, Gregor Balažic nije bio na terenu, sve do početka priprema i sedmodnevnog treniranja u Beogradu, a kako sam kaže, sve mu je lakše svakim novim treningom na pripremama u Poljskoj.

– Meni je prvi deo priprema u Beogradu baš teško pao – kaže Balažic. – Nisam dugo radio sa loptom i presrećan sam što sam ponovo u punom trenažnom procesu. Svaki dan mi je lakši od prethodnog, sve se bolje osećam i zadovoljan sam kako napredujem iz dana u dan. Mogu reći da sam ponovo fudbalski rođen i tek sad posle ovakve povrede cenim svaki trenutak kada sam na terenu sa loptom.

Kako Dušan Cvetinović ipak neće doći u Partizan, a Marko Jovanović je otpušten, od Balažica se očekuje da bude stub odbrane u narednoj sezoni.

UDARAC ZA PARTIZAN: Ništa od velikog pojačanja

A ona će početi utakmicom drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv poljskog Zaglebja ili Slavije iz Sofije.

– Źreb smo svi pratili, nema tu mnogo mudrosti. Mogli smo, naravno, da izvučemo lakšeg protivnika, ali ako hoćemo da doguramo daleko u grupnoj fazi, moramo sve da pobeđujemo. Voleli bismo više Bugare od Poljaka – složni su momci, ipak ističući da je najvaźnije da Partizan igra dobro – slažu se i Balažic i Milan Radin, novi fudbaler crno-belih, koji ne može da stigne da odgovori na sve čestitke koje mu ovih dana stižu:

– Uslovi za rad I trening su odlični. Praktično smo tek stigli i polako se privikavamo, ali je sportski centar lep i funkcionalan i sve nam je na dohvat ruke. Sve je negde u duhu Španije, od simbola bikova, slika na zidu, ali i naziva terena na kojima treniramo, pošto je poznato da je ovde boravila španska reprezentacija 2012. godine. Danas već igramo prvu utakmicu protiv Apoela sa Kipra, ekipom koja je sa nama takođe u hotelu. Jak protivnik, oni na kraju priprema, mi negde na počet – najavio je Radin.

DILEME VIŠE NEMA: Leonardo demantovao Ilieva i eurofičnom porukom najavio dolazak u Partizan! (FOTO)

0
0

2 Komentara

  1. Super sto se oporavio i vratio u trenazni proces ali kakav stub odbrane,ljudi…pa on je bio pred sut kartom,pre povrede i toliko prozivan da bi garant bio najuren iz kluba u prvoj pauzi.Ne zna se ko je gori,on ili onaj samozvani dominator,koji ne zna gde bije ili mlada cepanka Milenkovic.Ukratko,katastrofa od stopera u svakom smislu i pogledu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter