0
Evropske lige

NAŠLI ZAMENU ZA ALVEŠA: Aspilikueta na pragu Barselone?

Objavljeno: 23.06.16 u 19:30

Fudbaler Čelsija i španski reprezentativac Cezar Aspilikueta velika je želja Barselone, prenosi današnji AS.

Španski list prenosi da uprava Katalonaca vidi Aspilikuetu kao idelalnu zamenu za Danija Alveša, koji će sve izvesnije pojačati Juventus.

Ipak, problem za Barselonu bi mogao da bude što se španski defanzivac nalazi na listi želja minhenskog Bajerna, Pari Sen Žarmena, ali i Atletik Bilbaa.

Barselona je prvobitno pokazala veliku zainteresovanost za Hektora Beljerina iz Arsenala, ali su iz londonskog kluba istakli da on nije na prodaju, što je nateralo Katalonce da se okrene drugoj mogućnosti, a to je Aspilikueta za čije bi usluge izdvojili oko 18 miliona evra.

AS takođe navodi da Unai Emeri, koji će najverovatnije preuzeti Pari Sen Žermen takođe želi Aspilikuetu, dok je novi trener Bajerna Karlo Anćeloti odranije upoznat sa kvalitetima 26-godišnjeg defanzivca.

Tokom karijere Aspilikueta je nastupao za Osasunu i Marselj, pre nego što je u avgustu 2012. stigao u Čelši sa kojim ima osvojene titule u Premijer ligi, Liga Kupu i Evropa ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter