2
Evropske lige

FOTO: TalkSport

LESTEROVO NAJVEĆE POJAČANJE: Vardi odbio Arsenal i produžio ugovor sa ‘lisicama’!

Objavljeno: 23.06.16 u 13:10

Informaciju je potvrdio šampion Premijer lige, stoga više nema prostora za nagađanja.

Dileme više nema – iako je Arsenal tvrdio da je porao završen, a Vardi ih konstantno demantovao odgovorima da još ništa nije odlučio, sada ih je definitivno demantovao produžetkom ugovora sa Lesterom, čiji će napad predvoditi u istorijskom nastupu u Ligi šampiona.

Vardi je sa ‘lisicama’ potpisao novi četvorodišnji ugovor, iako znatno manji od onog koji mu je bio ponuđen u Arsenalu, i od sledeće sezone zarađivaće 100.000 evra mesečno.

– Lester je sa zastupnicima Džejmija Vardija dogovorio produženje aktuelnog ugovora za još četiri godine. Obe strane se nadaju da će ovo saopštenje prekinuti višenedeljna nagađanja oko Vardijeve budućnosti i vernosti Lesteru. Džejmi će nastaviti da se fokusira na obaveze u Francuskoj, da pomogne reprezentaciji Engleske da ostvari dobar rezultat i do kraja šampionata obe strane se više neće oglašavati po ovom pitanju – piše u zvaničnom saopštenju Lestera. 

Valja podsetiti da je Vardi u sezoni za nama predvodio Lester do istorijske titule šampiona Premijer lige, sa 24 gola i titulom najboljeg igrača u ligi.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter