2
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

CR7 OPREZAN PRED HRVATSKU: Ne pobeđuje se Španija svaki dan, šanse su 50:50

Objavljeno: 23.06.16 u 09:04

Kristijano Ronaldo bio je veoma nervozan tokom meča sa Mađarskom, ali na kraju ipak zadovoljan prolaskom u narednu fazu EURA u Francuskoj.

Da nije bilo Kristijana Ronalda u jučerašnjoj utakmici protiv Mađarske, selekcija Portugalije već posle grupne faze bi pakovala kofere za povratak kući.

Jer, asistencija za gol Nanija, a onda i dva više nego efektna pogotka u metu za remi od 3:3 potvrdila su ko je gazda u timu Fernanda Santoša.

– Želeli smo da pobedimo Mađarsku, nismo uspeli, ali najvažnije je da smo se plasirali u osminu finala. Uspeli smo. Bila je ovo luda utakmica, sa puno napada, golova… Ja sam lično zadovoljan. Tri puta smo mislili da smo eliminisani, ali uspeli smo da se vratimo – rekao je Kristijano Ronaldo.

KREĆE ONO PRAVO: EURO se zahuktava, spremite se – biće ozbiljnih duela u osmini finala!

Kako je Portugal i trećim remijem jedva izvukao treće mesto u grupi, u osmini finala igraće protiv Hrvatske, koja je ostavila možda i najjači utisak u dosadašnjem toku šampionata.

– Šanse u osmini finala su 50:50. Videli smo najvažnije detalje iz njihove utakmice sa Španijom. Ne događa se svaki dan da pobediš Španiju. Poštujemo Hrvatsku, ali znamo našu snagu, nećemo spustiti glavu, borićemo se za prolaz dalje – rekao je Ronaldo.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter