22
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN ODGOVOR: Vujošević je lik iz prošlosti

Objavljeno: 22.06.16 u 10:55

Bivši trener Partizana Duško Vujošević istakao je da se neće izviniti Zvezdi i FMP za sve što je rekao, a ova dva tima ga tužila zbog toga.

Povodom te izjave stigao  je i odgovor Crvene zvezde, koji je ovaj klub dao ekskluzivno za Kurir.

DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Nikad se neću izviniti Zvezdi!

– Umesto bilo kakvih komentara na izjavu i predstavu za medije gospodina Duška Vujoševića, koja je viđena 20. juna u Palati pravde u Beogradu, Crvena zvezda Telekom još jednom podseća da je podnela krivičnu tužbu 8. maja 2014. godine, koja sadrži 13 stranica s brojnim neargumentovanim napadima, u prevodu lažima i uvredama koje je Duško Vujošević, rođen u Podgorici, s adresom u Beogradu i prebivalištem u Limožu, iznosio na račun našeg kluba u periodu dok je bio predsednik JSD Partizan i trener KK Partizan NIS, glasi zvaničan stav Crvene zvezde.

– Sad je na Dušku Vujoševiću da sudu dokaže da je govorio istinu i nju potkrepi činjenicama i dokumentima, a ne isečcima iz dnevnih novina i rekla-kazalima. Neka sudovi rade svoj posao, Crvena zvezda Telekom nema vremena da se bavi likovima iz prošlosti, već je okrenuta budućnosti, a to sigurno nije Duško Vujošević – prenosi Kurir izjavu ljudi iz KK Crvena zvezda.

0
0

22 Komentara

  1. Ko ima obraza taj se stidi sebe i svojih postupaka.

    Vi se ne stidite ružne prošlosti, i zato vas mutirane čeka to što čeka.

    Dule i svi ostali stručnjaci sportskog društva fudbal, košarka i vaterpolo vode najjače klubove i reprezentacije sveta.

    Zauvek jedni sport, drugi anti….

    Džaba vam sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mozda je Dule lik iz proslosti, ali su nam zato razni Covici i Vesici proslost, sadasnjost i buducnost.
    Kukala nam majka, svima zajedno…

    0
    0
    Odgovori
  3. ALO, PRODALI STE GRB ZA NOVAC ,VAMA NI TO NIJE SVETO .KAO NEMA VEZE BILO PA PROSLO.COVECE VI STE VAZDUH ,VAS KLUB NE POSTOJI,POSTOJI SAMO MUTANT IZ ZELEZNIKA.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kada bi sudovi stvarno radili svoj posao, kako se ovde navodi, onda vrhuska ovog kluba ne bi pisala razna saopstenja za medije nego bi mogla da pise samo pisma iz zatvora!

    0
    0
    Odgovori
  5. lik iz proslosti koji vas je j…ao u mozak sve ove godine , lik iz proslosi zbog koga imate zesci kompleks , lik iz proslosti koji da nije prljave politike j….o bi vas do penzije postovanje za velikog coveka ,, iz proslosti ,,

    0
    0
    Odgovori
  6. Realno,smenio Bozica Radonjic,pa dule je po tvome smenio Sakotu,Pesica ,Zmaga ,koga nije smenio ,broja im se ne zna.Realno ,ti nemas veze sa sportom a narocito sa kosarkom.zato bolje ti je da cutis.Kosarka nije pocela da se igra pre dve godine ,mozda za mutante jeste ali za sve ostale nije ,

    0
    0
    Odgovori
    • Ne nego je kosarka pocela da se igra od trenutka kad vi to zelite da priznate i kad ste nesto osvojili.Nije vas bilo 31 godinu na mapi kosarkaskih klubova sa titulama i taj period ne priznajete,kao da se kosarka nije ni igrala.Jedino pominjete 92.god. i period pocetkom ovog veka,kad ste bili rezimski i drzavni projekat.Zadnje dve godine vam ponovo ne idu u prilog a bice tako jos 20-tak narednih.Ali,to ste vi,najvece zlo srpske kosarke a ti licno pojma nemas o sportu,ukljucujuci i kosarku.

      0
      0
      Odgovori
  7. -Opasno je ono sto se desava sa „politikom“ ugasenog KK, ja ne razumem vase simbole, „krstove“, lomace, „vestice na vesalima“ i primitivan nacin razmisljanja (iz KAMENOG-DOBA..), kao i jezik lazi, spina, klevete i osvete za VISEDECENIJSKU BOL I PATNJU KOJU VAM JE NANEO, A POTOM, NA KRAJU I UGASIO DV I KKP !!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Koje je ovo saopstenje u poslednja tri meseca? Kako je kraj blize saopstenja su sve cesca, pa posto niko nece vise njime da se bavi i da mu odgovara, Covic se opet vraca na Duleta, staru temu. Ali, sa gospodinom rodjenim u Podgorici, sa prebivalistem u Limozu, politicka fukara iz predgradja gubi svaku bitku. Da ovo nije privatna drzava Covicevog i Vesicevog pajtosa, svako bi odgovarao za ono sto je rekao i uradio. I Dule za sve sto je rekao, a nije tacno (mada je sve istina), ali i gospoda koja su zamrzla jedan klub, ime, pecat, adresu i grb, pa osnovala drugi, kojem su posle dodali atribute ugasenog, a porez od ugasenog kluba ostao zamrznut i drzava ostecena za milione evra, dok se njima trpa u dzepove, na ta ce te pitanja gospodo iz KK Crvena zvezda Zeleznik Diva Telekom Beograd Idriz Saliju Voli ili kako se vec zovete morati da odgovorite cim ova drzava postane pravna i kada ne bude prcija jednog coveka. Znam da mi necete objaviti komentar kao i vecinu prethodnih, ali dovoljno je da procitate i vi sa hot sporta, posto se nasladjujete navijackm prepucavanjem, a klub mutant vam je blizak srcu.

    0
    0
    Odgovori
  9. Normalna reakcija za nekog ko je bio maltretiran,ponizavani bio gubitnik u duelima sa likom iz proslosti.DV JE ZA VAS NOCNA MORA A TA NOCNA MORA CE SE VRATITI USKORO.

    0
    0
    Odgovori
    • Za ovog krapinskog coveka, Kamenka ili Kremenka,nocna mora je postao Radonjic ali ne samo njemu…smenio je Bozica,pobrisao patos sa Dzikicem i tek ce brisati,sa svakim koga dovedete.

      0
      0
      Odgovori
      • A ’90 , Bari ????? To je prihvatljiva proslost? PARTZAN JE SVETSKA KLASA, POZNAT SVUD U SVETU. A to sto vi omalovazavate Vujosevica govori o stanju u drzavi i vase razumevanje u kaosarku. Dok se vi podsmevate i pljujete po coveku,Evroliga i dalje pise tekstove o njemu i Partizanu. Toliko.

        0
        0
        Odgovori
        • Samo citiram vas kad se god spomene Bari!!!!Vasa titula protiv Huventuda je proslost isto koliko i Bari!!!Sta je radio Limoz?

          0
          0
        • Odgovor su ti toliko minusa, nemam sta da objasnjavam. Partizan je posle Huventuda jos 3 puta igrao F4 . Pa i u skorijoj proslosti, a Zvezda nije uspela da igra ligu evrope a da ne pricamo o LS. Instant uspeh nije potvrda kvaliteta i institucije. Primer za to ti je VK CZ i VK Partizan.

          0
          0
        • Realno posle 50 god.ste spojili titulu u basketu i fudbalu mogu da zamislim vasu tugu jad,ocaj i nemoc:) cao zdravo nebi vas vise zadrzavo:)

          0
          0
        • Ahahahahaha a komentar sa velikim brojem minusa je dokaz da vi visite vise na Zvezdinim vestima i odgovorima nego na svojim,a to je opet dokaz koliko ste frustrirani zbog svega!!!Jos dugo ce Nebojsa da vam skace po zivcima!!!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter