7
Domaći fudbal

UDARAC ZA PARTIZAN: Ništa od velikog pojačanja

Objavljeno: 22.06.16 u 18:11

Crno-beli ostalih „kratkih rukava“, Dušan Cvetinović ostaje u Lansu.

Dušan Cvetnović je trebalo da predstavlja kamen temeljac odbrane Partizana u narednoj sezoni.

Ipak, 27-godišnji defanzivac će naredne godine igrati u Lansu. Tako bar kaže Ivica Iliev za Mondo:

– Cvetinović je otpao, jer ga novi trener Lansa ne pušta ni po koju cenu, ni pod razno. Imali smo ranije dogovor sa ljudima iz Lansa, ali novi trener je stava da Cvetinović treba da bude stub odbrane.

Iliev se potom osrnuo na potencijalnu „opciju B“:

– Generalno, nisam nešto previše razočaran ovakvim razvojem događaja. Vratio nam se iz povrede Gregor Balažic, Nemanja Miletić može da igra na toj poziciji, imamo Sedrika Goguu, ali i malog Nikolu Milenkovića, koji je na kraju prethodne sezone pokazao da je budućnost, rekao je Iliev.

Ipak, kako prelazni rok nije ni blizu kraja, sasvim je realna pretpostavka da će Partizan do kraja pojačati zadnju liniju.

ILIEV ‘IZNENAĐEN’: Leonardo? Koji Leonardo?! Ima ih mnogo…

0
0

7 Komentara

  1. Prvo, dragi moji grobari, uvek birajmo stabilnost kluba jer znajmo nas nikad niko spasavati kao njih nece niti bi. Ilijev dobro radi, ovo do sad sto je uradio mi izgleda vrlo dobro. Ako Cvetni ne dodje, a hbg, necemo valjda ocajavati zbog toga!? Prelazni je tek poceo, bice tu mnostvo ponuda cak i mnogo boljih igraca od ovog momka, tako da ne treba odmah padati dupetom u koprive. Mi trebamo , objektivno, samo jednog 22-njeg ili tu negde, centarfora , jakih fizickih karakteristika, razbijaca ali i dobrog tehnicara i snalazljivog strelca. Moguce je da ga se ili dobije na neku pozajmicu ili kupi u Africi. Greska je Ivanova sto je M.Jovanovica razresio, sad bi bio taman da se bori za poziciju sa Balazicem, ali hbg, zivot nekad ide i nepoznatim stazama. nadam se da nas to nece kostati mnogo. U ostalom, nesto razmisljam, pa zasto ga ne bi vratili,a?! Nadam se da ce Ika prodati pet-sest igraca od ovih koji nisu u kornom delu ekipe, mozda izuzev Brassa i Bozinova i jednog od desnih bekova. A dodati ekipi najtalentovanije momke, posebno Jovanovica, centarfora koji razvaljuje sve pred sobom. Zapamtite, on je novi Mitrovic. Ja sam veliki optimista jer ocekujem neku vrstu raspada idile u suprotnom taboru. Kad bude trebalo isplatiti prvu-drugu platu, svi dovedeni tamo ce se osvestiti i pobeci glavom bez obzira!

    0
    0
    Odgovori
  2. E pa ja sam generalno razočaran za razliku od tebe gospodine Iliev.Imam 45 godina volim Partizan više od svega,sina sam zarazio ljubavlju prema Partizanu i imam svo pravo ovoga sveta da vam kažem šta mislim.Do sada sam vas podržavao verovao u vas pogotovu u Tomića a sada vam kažem :jebem li vam semenku ,koga vi zajebavate više.Ako nemožeš da dovedeš planirane igrače gonite se da vas više nevidimo.Dokle više pa imamo i mi osećanja i strpljenje.Dovidjena

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mogu da verujem da jedan otac misli sinu sve najgore i da ga zarazi da navija za najomrazeniji i najkriminalniji klub na ovim prostorima.Posle su nam drugi krivi sto nam deca idu stranputicom.

      0
      0
      Odgovori
      • Naravno klošaru jedan,treba da navija za klub čiji je predsednik na interpolovoj poternici.Toliko o kriminalu budalo neopevana.

        0
        0
        Odgovori
  3. kao i obicno pljuvanje i sve negativne vesti o partizanu , a na drugoj strani bajka svi samo u zvezdu hoce , sve ide kao podmazano , kao iz maste ovo je dno novinarstva ako moze da se nazove novinarstvom tako nesto

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter